Libnet.ro
UNICEF

01:05

Interviu cu ambasadorul Coreii de Sud: in relatia cu Romania, ce este mai bun abia acum urmeaza

România Liberă România Liberă,
Interviu cu ambasadorul Coreii de Sud: in relatia cu Romania, ce este mai bun abia acum urmeaza

La sfarsitul acestei luni, se implinesc 25 de ani de cand Coreea de Sud si Romania au relatii bilaterale. Ambasadorul Park Hyo-Sung explica, intr-un interviu acordat Romaniei libere, cum a evoluat legatura dintre cele doua tari si cat de departe ar putea fi dusa, in conditiile in care intre Seul si Bucuresti functioneaza de ceva timp si un Parteneriat Strategic. continuă pe România Liberă

FOTO: RUSIA a ajuns de RASUL LUMII. Cum arata SOSELELE din tara lui PUTIN. Este mai rau decat in ROMANIA!

Nu Romania a inventat gropile si nici macar tara noastra nu a fost cea care le-a purtat catre culmile gloriei si ale distrugerii.

Iasiul, cancerul sanatatii din Romania. Cele mai rasunatoare scandaluri ale sistemului sanitar din Capitala Moldovei

Medici retinuti pentru luare de mita, profesori de la UMF pusi si ei in catuse sau pacienti morti cu zile in spitalele de stat sunt doar cateva dintre cele mai rasunatoare scandaluri care au macinat, in ultimii ani, sistemul sanitar din judetul Iasi.

Utile: Ce alimente sanatoase si delicioase poti consuma in timpul postului; 5 motive pentru care sexul este mai bun la 40 de ani decat la 20; Crezi ca esti mintit? Foloseste aceste trei metode ale unui agent FBI pentru a afla adevarul

Cele 5 calitati feminine care cuceresc orice barbat. Daca nu ti-ai gasit deja jumatatea inseamna ca, poate, ar trebui sa te analizezi mai bine. Sau sa citesti acest articol! Iata care sunt cele mai atragatoare calitati pe care barbatul modern le doreste la femeia de langa el. Cum sa-ti intinzi parul fara placa. Daca ai parul cret si vrei sa experimentezi cu coafuri ce presupun un par drept, dar nu vrei sa investesti inca de la inceput intr-o placa, exista totusi o solutie - iti poti indrepta parul cu ajutorul agrafelor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )