Libnet.ro
UNICEF

07:00

INTERVIU Barroso, presedintele Comisiei Europene: Moldova are nevoie de consens national, nu de politici partizane

Adevărul Adevărul,
INTERVIU Barroso, presedintele Comisiei Europene: Moldova are nevoie de consens national, nu de politici partizane

Intr-un interviu in exclusivitate pentru Adevarul, presedintele Comisiei Europene, care se afla azi la Chisinau, spune ca Acordul de Asociere la UE, pe care il vom semna pe 27 iunie, va aduce beneficii atat Moldovei, cat si tarilor vecine si Rusiei. Jose Manuel Barroso vorbeste despre importanta reformelor si spulbera miturile negative legate de asocierea la UE, promovate de unele forte interne. continuă pe Adevărul

INTERVIU Barroso la Chisinau: Schimbarile sunt procese dificile. Vor fi mereu oameni care vor comenta pe vremea mea, era mai bine

Intr-un interviu in exclusivitate pentru Adevarul, presedintele Comisiei Europene, care se afla azi la Chisinau, spune ca Acordul de Asociere la UE, pe care il vom semna pe 27 iunie, va aduce beneficii atat Moldovei, cat si tarilor vecine si Rusiei. Jose Manuel Barroso vorbeste despre importanta reformelor si spulbera miturile negative legate de asocierea la UE, promovate de unele forte interne.

Presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso: Nu e timpul sa celebram, ci sa suflecam manecile

Presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, a revenit la Chisinau, dupa un an si jumatate, si a vorbit despre noile relatii ale Moldovei cu UE odata cu semnarea Acordului de Asociere, la 27 iunie.

Gabriel Oprea: Romania are nevoie de Victor Ponta in functia de presedinte

LiderulUNPR, Gabriel Oprea, a afirmat, miercuri, in cadrul unei sedinte a partidului la care a luat parte si presedintele PSD, ca Romania are nevoie de Victor Ponta in functia de presedinte. Gabriel.

Ce strazi din Chisinau sunt inchise pe durata vizitei presedintelui Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso

Pentru astazi si maine, pe durata vizitei presedintelui Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, la Chisinau, Inspectoratul National de Patrulare anunta restrictii de acces a publicului pe strazile Nicolae Iorga, 23-24; Maria Ceborari, 16; Sfatul Tarii; Alexandru cel Bun; in Piata Marii Adunari Nationale, cat si in perimetrul sediilor Parlamentului, Casei Guvernului si Palatului National Nicolae Sulac.

Raportul Comisiei Europene: Romania, la coada UE in domeniul cercetarii-inovarii

Romania are unul dintre cele mai scazute niveluri in ceea ce priveste performantele in domeniul cercetarii si inovarii - CI din Uniunea Europeana, la o valoare mai mica de un sfert din tinta sa de 2% pentru anul 2020, potrivit profilului de tara, se arata intr-un comunicat al Comisiei Europene.

Merkel isi exprima sustinerea pentru Juncker la sefia Comisiei Europene

Cancelarul german Angela Merkel si-a exprimat din nou, ieri, sustinerea pentru luxembughezul Jean-Claude Juncker in cursa pentru presedintia Comisiei Europene.

Angela Merkel il sustine pe Juncker in fata celor trei opozanti ai candidatului la presedintia Comisiei Europene

Cancelarul german Angela Merkel si-a reafirmat sutinerea pentru candidatura lui Jean-Claude Junker la presedintia Comisiei Europene, chiar si dupa ce s-a intalnit cu cei trei oponenti ai acestuia. Mi-am.

Oprea: Ponta, omul de care Romania are nevoie ca presedinte

Liderul UNPR, Gabriel Oprea, a declarat, miercuri, ca Romania are nevoie de liderul PSD, Victor Ponta, in functia de presedinte, relateaza Agerpres.

ONU: Bosnia are nevoie de 210 milioane de dolari in urma inundatiilor

Bosnia are nevoie de un ajutor financiar in valoare de 210 milioane de dolari in urmatoarele sase luni, pentru sustinerea proiectelor prioritare in urma inundatiilor istorice care au afectat regiunea la jumatatea lunii mai, au apreciat, marti, reprezentanti ai Natiunilor Unite .

Jose Manuel Barroso, in vizita in Republica Moldova, inainte de semnarea Acordului de Asociere cu UE

Presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, a ajuns miercuri inRepublica Moldova, pentru o vizita de doua zile, urmand sa ajunga apoi si in Georgia, scrie Mediafax. Presedintele Comisiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )