Libnet.ro
UNICEF

07:00

Interviu de exceptie cu primul roman care face inconjurul lumii cu autostopul

Antena3 Antena3,
Interviu de exceptie cu primul roman care face inconjurul lumii cu autostopul

Timotei Rad este primul roman care face inconjurul lumii cu atuostopul. in periplul sau in jurul lumii, acesta a trecut prin 81 de tari si a strabatut peste 213. 000 km. Cu 300 de euro in buzunar, un traseu bine. continuă pe Antena3

Italia: Un roman care scapase dintr-un accident a murit cazand in prapastia de langa autostrada

Un cetatean roman care tocmai scapase nevatamat dintr-un accident rutier produs pe o autostrada din Sicilia a cazut in prapastia de la marginea autostrazii, de la inaltimea de circa 30 de metri, murind pe loc, informeaza presa italiana, citata de Mediafax.

Mesajul lasat de un bucurestean vecinei care face sex seara de seara: Draga vecina nimfomana...

Un barbat satul de sunetele pe care le scoate vecina lui cand face sex a decis sa ia atitudine. Drept dovada, el a scris un biletel si l-a lipit pe usa femeii. Pe cat de original, pe atat de hilar, mesajul scris de.

O femeie din Marea Britanie, primul pacient care primeste vaccin anticancer

O tanara din Marea Britanie a devenit unul dintre primii pacienti diagnosticati cu cancer din lume caruia i se injecteaza un vaccin care sa ii distruga celulele canceroase rapandite in corp, scrie cotidianul britanic The Independent. Kelly Potter, in varsta de 35 de ani, a fost diagnosticata in iulie 2015 cu cancer cervical in stare avansata si s-a inscris intr-un program de testare a unui vaccin anticancer, in care sunt implicati 30 de pacienti voluntari.

Horatius Dumbrava (CSM): orice serviciu tehnic care face interceptarea - asupra lui trebuie sa existe un control civil

Judecatorul Horatius Dumbrava, membru in Consiliul Superior al Magistraturii CSM), a declarat, joi, la Alba Iulia, ca ar trebui sa existe un control civil, pentru a nu se comite abuzuri, cu asigurarea confidentialitatii, asupra institutiilor care fac interceptari, fie ca este vorba de DNA, de SRI sau de orice serviciu tehnic, transmite Agerpres.

FOTO. Moara din Comana care face hartie din banii norvegienilor

De unde vine denumirea asta, Moara de hartie?, intreb eu. Cu secole in urma, inainte de industrializare, mestesugurile se bazau pe forta dezvoltata de o moara, care la randul ei era pusa in miscare de apa sau de vant. Asa functionau agregatele in morile care produceau tot felul de lucruri, inclusiv hartie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )