Libnet.ro
UNICEF

06:30

Interviu cu fondatorul Galantom. Cine sunt cei care ii conving pe oameni sa-si doneze evenimentele importante din viata

România Liberă România Liberă,
Interviu cu fondatorul Galantom. Cine sunt cei care ii conving pe oameni sa-si doneze evenimentele importante din viata

Cativa tineri au creat in Romania o platforma unde oamenii pot sa-si doneze evenimentele semnificative din viata lor, cum ar fi nunta, ziua de nastere, prima alergare. Miza este ca oricine sa poata strange foarte simplu, prin intermediul platformei online, bani pentru o cauza. De exemplu, daca vrei sa iti donezi ziua de nastere, ii inviti pe cei care urmau sa-si aduca daruri sa doneze in schimb orice suma prin Galatom, banii fiind directionati spre cauza aleasa. continuă pe România Liberă

Agentia Nationala Antidrog: Romanii sunt cei mai mari fumatori pasivi dintre cetatenii europeni

Romanii sunt cei mai mari fumatori pasivi dintre cetatenii europeni, potrivit statisticilor prezentate de Agentia Nationala Antidrog ANA), cu ocazia marcarii Zilei Mondiale fara Tutun. Datele.

Vedete sexy! Cine sunt cei mai hot barbati celebri din Romania

De la Victor Slav, Adrian Mutu, Jorge sau Alex Velea si pana la Catalin Botezatu, Bogdan Vladau ori Vladimir Draghia, iata care sunt cei mai hot barbati celebri din Romania! .

INS: Numarul copiilor romani a scazut. Nici macar trei sferturi dintre cei care au varsta scolara nu sunt inscrisi intr-o forma de invatamant

Institutul National de Statistica a informat ca numarul copiilor romani a scazut cu 38 600 in anul 2014 si ca nici macar trei sferturi dintre cei de varsta scolara nu sunt inscrisi intr-o forma de.

Cei mai periculosi vulcani din lume - in Europa doarme un urias periculos

Cei mai periculosi vulcani din lume sunt cei care sunt pozitionati in apropierea unor localitati. Vulcanii sunt forme de relief care sperie si fascineaza oamenii in acelasi timp. Eruptiile lor pot provoca probleme pentru avioane, dar pot distruge inclusiv orase si sate.

Cine este femeia care a pornit razboiul cu coruptia din fotbalul mondial

Loretta Lynch este prima femeie de culoare care ajunge in functia de ministru al Justitiei in Statele Unite.

Cine este femeia care a rasturnat imperiul FIFA

Loretta Lynch este prima femeie de culoare care ajunge in functia de ministru al Justitiei in Statele Unite.

Paleologu: Breban a spus ca Patapievici si Liiceanu trebuie impuscati / Breban: Am folosit o metafora referitor la Patapievici. Ii dispretuiesc pe cei care ataca neamul romanesc

Fostul ministru al Culturii Theodor Paleologu spune ca Academia Romana trebuie sa se delimiteze de scandaloasele declaratii facute de academicianul Nicolae Breban, care intr-o sedinta a sectiei de filologie si literatura ar fi spus ca Horia-Roman Patapievici si Gabriel Liiceanu ar trebui impuscati. Nicolae Breban a spus, sambata dimineata, ca nu il intereseaza foarte mult ce spune Theodor Paleologu. Breban precizeaza ca s-a referit intr-adevar la Horia-Roman Patapievici, insa nu si la Gabriel Liiceanu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )