Libnet.ro
UNICEF

01:05

INTERVIU Prima femeie din Romania care a facut transplant de inima

Adevărul Adevărul,
INTERVIU Prima femeie din Romania care a facut transplant de inima

Medicul Gabriela Cozmanciuc are 47 de ani si este prima femeie chirurg din Romania care a facut un transplant de cord. continuă pe Adevărul

Business report: Dobanda bancii si comisionul de risc, desfiintate de o decizie a Curtii de Justitie a UE; Orasul din Romania care starneste invidia in privinta locurilor de munca pentru tineri si a PIB-ului pe cap de locuitor; Capcana costurilor mari la

Castiguri de zece ori mai mari la bursa decat la banca. In contextul dobanzilor reduse la depozitele bancare, bursa si fondurile mutuale sunt doua alternative atractive pentru romanii care vor sa-si inmulteasca economiile. Disciplinele la care ne-a declarat corijenti Comisia Europeana: Nota 2 la programul de asistenta financiara. Comisia Europeana a decis sa demareze procedura de dezechilibru macroeconomic pentru Romania.

Orasul din Romania care iNVINGE Bucurestiul. Preturile apartamentelor, in continua crestere aici

Bucuresti este singurul dintre marile orase unde scaderea preturilor a continuat si in acest an, in special pe fondul ieftinirii apartamentelor din ansamblurile rezidentiale noi, in timp ce pe piata veche a.

inca o femeie din Galati a murit, dupa ce s-a imbolnavit de gripa

O femeie in varsta de 43 de ani din Galati, care era in evidentele medicilor cu mai multe afectiuni, a murit la Spitalul Judetean dupa ce s-a imbolnavit de gripa, acesta fiind al doilea deces de acest fel.

Faze Tari: O trupa formata din patru barbati cu handicap mintal va reprezenta Finlanda la Eurovision; O femeie din Israel a nascut trei perechi de gemeni in cinci ani; A luat 2,5 milioane de dolari dupa ce i-au crescut sani de la un medicament

Sunt gemene, dar nu seamana de nici o culoare! Lucy si Maria Aylmer, in varsta de 18 ani, din Gloucester, Marea Britanie, sunt, desi n-ai crede, gemene, una fiind. O femeie divortata de doua ori i-a trimis 1 milion de dolari barbatului de care s-a indragostit pe net. Cred inca in dragoste. O femeie din SUA, care a trecut.

Apple a vandut mai multe smartphone-uri decat Samsung in trimestrul patru, pentru prima oara din 2011

Apple a vandut mai multe smartphone-uri decat Samsung in ultimul trimestru al anului 2014, pentru prima oara din 2011, potrivit companiei de analiza a pietei Gartner. Apple a vandut in primul trimestru fiscal.

Un nou operator de retele virtuale mobile a intrat pe piata din Romania

Lycamobile, operator de retele virtuale mobile MVNO), si-a lansat operatiunile in Romania, care a devenit a 18-a tara din reteaua internationala a companiei, si vrea sa isi mareasca baza de utilizatori.

Dezvaluire: Animale din Romania, sacrificate cu sadism in Orientul Mijlociu

Zeci de mii de vite exportate anual din Romania ajung in abatoare insalubre din Orientul Mijlociu, unde au parte de o moarte chinuitoare. O organizatie internationala cere Romaniei si Uniunii Europene sa-si modifice legislatia, care in momentul de fata nu protejeaza in nici un fel animalele exportate in afara spatiului comunitar.

Filmul SFChappie, in cinematografele din Romania

Incepand din 6 martie, in toate cinematografele din Romania poate fi vizionat filmul SF Chappie. Pelicula aduce pe marile ecrane povestea unei lumi ce se afla sub controlul politistilor androizi robotizati.

VIDEO: ZTE Grand S3, primul smartphone din lume care se deblocheaza prin scanarea retinei

ZTE Grand S3 este primul smartphone din lume care are sistemul Eyeprint ID, soft care-i permite sa se deblocheze prin scanarea retinei, potrivit gsmarena. com .

Caru' cu vedete: Cu ea a inlocuit-o Adrian Cristea pe Bianca Dragusanu!; Kate Middleton si regina, din nou la cutite; Liviu Varciu: O sa ma insor cu prima femeie care vrea sa-mi faca un copil

Lady Gaga se schimba. Ultimele aparitii ale cantaretei Lady Gaga de pe covorul rosu au uimit pe toata lumea. Cu outfit-uri cuminti, cu mult diferite de tinutele extravagante cu care soca in anii trecuti, Lady Gaga este intr-un proces de transformare. Cum se mentine in forma Beyonce. Pentru o silueta precum cea a lui Beyonce e nevoie de multa munca. Beyonce a postat pe contul ei de Instagram un clip video in care ne arata exercitiile fizice pe care le face pentru a se mentine in forma.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2379 seconds )