Libnet.ro
UNICEF

09:30

Interviurile Adevarul-Reviro. Despre studii de marketing in Marea Britanie, la Adevarul Live de la 15:00

Adevărul Adevărul,
Interviurile Adevarul-Reviro. Despre studii de marketing in Marea Britanie, la Adevarul Live de la 15:00

Invitatul din platou este Mircea Balan, un tanar care a absolvit specializarea Marketing la Universitatea din Lancaster, anul trecut, si care s-a angajat in domeniu, in Romania. continuă pe Adevărul

VIDEO Interviurile Adevarul-Reviro. Absolvent de marketing in Anglia: in Marea Britanie trebuie sa fii un mini Steve Jobs ca sa iti faci loc pe piata

Invitatul din platou a fost Mircea Balan, un tanar care a absolvit specializarea Marketing la Universitatea din Lancaster, anul trecut, si care s-a angajat in domeniu, in Romania. El a povestit pentru Adevarul diferentele dintre mediul academic si piata muncii din Roania si din Regatul Unit.

FOTOMiss Marea Britanie, dovada clara ca britanicele sunt urate

Noua regina a frumusetii din Marea Britanie, o tanara de 21 de ani, a povestit unui tabloid ca era hartuita des de colegi in copilarie, motiv pentru care a devenit foarte timida. Acum, ea trebuie sa faca fata criticilor jurnalistilor cehi, care spun ca nu este demna de titlul primit, fiind dovada clara ca britanicele sunt urate.

Nu ne-am abtinut niciodata de la placerile vietii: cel mai longeviv cuplu din Marea Britanie,casatorit de 89 de ani

Kartari si Karam Chand s-au casatorit in 1925, in India, iar saptamana trecuta, duminica, au sarbatorit implinirea varstei de 102 ani, respectiv 109 ani, fiind nascuti in aceeasi zi. Mariajul celor doi soti dureaza de 89 de ani, record care le-a adus titlul neoficial de cel mai longeviv cuplu din Marea Britanie, tara unde s-au stabilit cu ani in urma.

Sofer roman care transporta cocaina in valoare de 10 milioane de euro, arestat in Marea Britanie

Un sofer roman care transporta brazi de Craciun din Olanda in Marea Britanie a fost arestat dupa ce in camion a fost gasit un pachet de cocaina cu valoarea de piata de 10 milioane de euro, relateaza site-ul .

Un sofer roman a fost arestat in Marea Britanie pentru ca transporta cocaina in camionul cu brazi de Craciun

Un sofer roman care transporta brazi de Craciun din Olanda in Marea Britanie a fost arestat dupa ce in camion a fost gasit un pachet de cocaina cu valoarea de piata de 10 milioane de euro, relateaza Medaifax.

Marea Britanie si-a retras ultimii soldati din sudul Afganistanului

Marea Britanie si-a retras luni ultimele trupe din sudul Afganistanului, dupa 13 de ani de conflict in care sute de soldati britanici si-au pierdut viata, informeaza BBC. De la inceperea conflictului in 2001,.

Dupa 13 de ani de conflict, Marea Britanie si-a retras ultimele trupe din sudul Afganistanului

Marea Britanie si-a retras luni ultimele trupe din sudul Afganistanului, dupa 13 de ani de conflict in care sute de soldati britanici si-au pierdut viata, informeaza AFP. O ceremonie organizata la baza aeriana.

Marea Britanie si-a retras ultimele trupe din sudul Afganistanului

Marea Britanie si-a retras ultimele trupe din sudul Afganistanului dupa 13 ani de razboi in care au fost ucisi sute de militari britanici, relateaza Mediafax.

Aviva vrea sa preia pentru 7 mld. euro principalul rival din Marea Britanie

Asiguratorul britanic Aviva a oferit 5,6 miliarde lire sterline 7,07 miliarde euro) in actiuni pentru preluarea companiei rivale Friends Life Group, cea mai mare tranzactie din industria de asigurari din Marea Britanie din ultimii 15 ani si care ar.

China si Marea Britanie se lupta pentru suprematia dronelor supersonice: proiectul chinez Sabia intunecata ar putea fi activ deja

Expertii sustin ca drona Chinei, numita Sabia intunecata, este dezvoltata in secret. Proiectul a fost prezentat la o expozitie in 2006, dar de atunci a disparut din vizorul publicului, noteaza Daily Mail.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2345 seconds )