Libnet.ro
UNICEF

15:00

intotdeauna China a fost un sprijin pentru Romania. Premierul Chinei s-a intalnit cu Traian Basescu la Palatul Cotroceni

Antena3 Antena3,
intotdeauna China a fost un sprijin pentru Romania. Premierul Chinei s-a intalnit cu Traian Basescu la Palatul Cotroceni

Presedintele Traian Basescu l-a primit, miercuri, la Palatul Cotroceni, pe Li Keqiang, prim-ministru al Republicii Populare Chineze. La inceputul intalnirii, la care presa a avut acces, presedintele a apreciat ca. continuă pe Antena3

VIDEO. Basescu: China, sprijin pentru Romania.

Presedintele Traian Basescu a aratat, miercuri, ca summitul economic China - Europa Centrala si de Est este un pas inainte, in contextul intalnirii cu premierul chinez Li Keqiang. Citeste si: VIDEO. Forumul ECE - China. Li Keqiang: Romania va fi un tigru al Europei Cred ca, fata de summit-urile de la Budapesta, Varsovia, cel de la Bucuresti este un pas inainte. Nu voi uita niciodata faptul ca China a fost intotdeauna un sprijin pentru Romania. Am convingerea ca relatiile dintre Romania, .

Premierul Chinei, in vizita la Palatul Cotroceni

Premierul Chinei, Li Keqiang, se intalneste cu presedintele Traian Basescu, in a treia zi a vizitei sale in Romania. Demnitarul de la Beijing va sustine apoi un discurs la Palatul Parlamentului, iar mai.

Premierul Chinei, lasat cu mana intinsa de primul ministru al Sloveniei

Premierul chinez a primit o lectie de raceala feminina din centrul Europei. Primul ministru al Sloveniei, Alenka Bratusek, l-a lasat pe premierul chinez, Li Keqiang, cu mana intinsa cand acesta a vrut sa o.

PROPAGANDA? Premierul Chinei: Romania va fi tigrul Europei

Romania va deveni un tigru al Europei si, daca toti tigrii se vor reuni si vor colabora, se va dezvolta o piata uriasa, a afirmat premierul Chinei, Li Keqiang, aratand ca potentialul de dezvoltare a relatiilor comerciale si investitiilor dintre China.

intalnire importanta astazi, intre Victor Ponta si premierul Chinei. Discutiile vor fi monitorizate de Comisia Europeana

Premierul Chinei vine astazi la Bucuresti pentru a participa la Forumul economic si comercial China - Europa Centrala si de Est. Evenimentul va reuni 16 premieri si 1500 de oameni de afaceri si se va derula.

Premierul Chinei: Suntem pregatiti sa discutam despre valorificarea unei linii de credit de 10 miliarde dolari (VIDEO)

Premierul Chinei a anuntat, marti, la Forumul economic si comercial China Europa Centrala si de Est, ca tara sa este pregatita sa discute cu partile relevante despre modalitatile de a valorifica o serie.

Bugetul pe 2014, dezbatut in noapte. Chitoiu si Voinea au plecat sa ia masa cu premierul Chinei

Comisiile reunite de buget au inceput astazi dezbaterea privind proiectul de buget pe anul 2014. Prima sedinta a parlamentarilor a inceput intr-o atmosfera incordata. Ministrii care au elaborat bugetul, Daniel Chitoiu si Liviu Voinea, au plecat de la dezbateri motivand ca trebuie sa ia cina cu premierul Chinei, Li Keqiang, care tocmai s epregateste sa paraseasca Romania.

UPDATE Bugetul pe 2014, dezbatut in noapte. Chitoiu si Voinea au plecat sa ia masa cu premierul Chinei

Comisiile reunite de buget au inceput miercuri dezbaterea privind proiectul de buget pe anul 2014. Prima sedinta a parlamentarilor a inceput intr-o atmosfera incordata. Ministrii care au elaborat bugetul, Daniel Chitoiu si Liviu Voinea, au plecat de la dezbateri motivand ca trebuie sa ia cina cu premierul Chinei, Li Keqiang, care urma sa paraseasca Romania.

Gigel Stirbu (PNL): Ca fost presedinte pentru o noapte, domnului Geoana i se cuvine cel mult o garsoniera

Dupa ce in weekend liderul senatorilor PNL, Puiu Hasotti, i-a cerut senatorului PSD Mircea Geoana sa elibereze imediat vila RA-APPS pe care o ocupa in mod ilegal si imoral, un alt coleg liberal il critica pe Geoana, sustinand ca foarte multa lume incearca din rasputeri sa ii gaseasca acestuia o functie de demnitar care sa-i permita sa ramana in locuinta de protocol la care de foarte multa vreme nu mai are dreptul. Deputatul PNL Gigel Stirbu a declarat marti ca social-democratul nu poate ocupa functie de Inalt reprezentant al Guvernului pe probleme de diplomatie pentru ca nu ii permite statutul de senator si ca , in calitate de fost presedinte pentru o noapte, domnului Geoana i se cuvine cel mult o garsoniera. Discutiile apar in contextul in care premierul Victor Ponta a afirmat duminica ca lui Mircea Geoana i se va oferi postul de Inalt reprezentant al Guvernului.

Traian Basescu, despre Unirea cu Republica Moldova: Urmatorul proiect pentru Romania trebuie sa fie Vrem sa ne intregim tara!

Presedintele Traian Basescu a declarat miercuri seara, ca urmatorul proiect important pentru Romania, dupa intrarea in NATO si Uniunea Europeana, trebuie sa fie unirea cu Republica Moldova. Sunt convins.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2364 seconds )