Libnet.ro
UNICEF

01:05

intr-o saptamana, Donald Trump a dat peste cap America

Adevărul Adevărul,
intr-o saptamana, Donald Trump a dat peste cap America

Linii aeriene, companii multinationale si avocati lupta de sambata cu consecintele ordinului presedintelui american care a interzis accesul in SUA cetatenilor din sapte state. Dupa prima saptamana cu Donald Trump la Casa Alba, opozitia democrata sustine ca noul locatar de la Casa Alba a schimbat directia si prioritatile politicii americane din ultimii 75 de ani. continuă pe Adevărul

Premiera. Ceasul simbolic al Apocalipsei a fost dat inainte cu 30 de secunde din cauza afirmatiilor unei singure persoane: Donald Trump

Oamenii de stiinta in domeniul nuclear au dat simbolicul Ceas al Apocalipsei cu 30 de secunde mai aproape de mierzul noptii si asta ca urmare a declaratiilor facute de Donald Trump, ajuns.

Gafa la Casa Alba, inaintea intalnirii Donald Trump - Theresa May: Numele premierului britanic a fost scris gresit

Prima intalnire a unui lider strain cu Donald Trump, la o saptamana de la investirea acestuia in functie, a debutat cu o gafa a Casei Albe: numele premierului britanic Theresa May a fost scris gresit, reprezentantii Casei Albe omitand litera h din prenumele oficialului britanic, in programul intalnirii de la Washington, scrie The Telegraph.

Afla ce dotari are limuzina prezidentiala a lui Donald Trump

Saptamana trecuta a fost marcata de instalarea lui Donald Trump in functia de presedinte al Statelor Unite ale Americii, controversatul miliardar american devenind astfel, asa cum se zice, cel mai puternic om de pe planeta, conform Cars. ro .

VIDEO. Ideile presedintelui Donald Trump sunt ironizate intr-o emisiune TV din Olanda: Am construit un ocean intre noi si Mexic si i-am pus pe mexicani sa-l plateasca

Ideile si proiectele anuntate de noul presedinte al SUA, Donald Trump, au fost ironizate intr-o emisiune de televiziune foarte populara in Olanda.

Mesajul ingrijorator lansat de presedintele SUA, Donald Trump: Lumea este intr-o dezordine completa. Noi nu ar fi trebuit sa mergem in Irak

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a anuntat ca va suspenda vizele cetatenilor proveniti din unele tari musulmane, afirmand ca trebuie sa se actioneze intr-o lume aflata intr-o dezordine completa.

Brexit -ul va da Regatului Unit o identitate, apreciaza Donald Trump

Plecarea britanicilor din Uniunea Europeana Brexit) va da o identitate Regatului Unit, a apreciat vineri presedintele Donald Trump, intr-o conferinta de presa comuna, la Washington, cu premierul britanic Theresa May, relateaza AFP.

UPDATE. Theresa May si Donald Trump isi reafirma angajamentele fata de NATO. Regina Marii Britanii l-a invitat pe Donald Trump la Londra.

Premierul britanic, Theresa May, este primul lider strain care este primit, vineri, la Casa Alba. Ea si-a pregatit deja discursul la reunirea congresmenilor republicani din Philadelphia, unde este invitata inainte de intalnirea cu Donald Trump .

Val de REACTII NEGATIVE fata de ordinul anti-imigratie al lui DONALD TRUMP. Artistii au rabufnit: Dezgustator! Ce PORC IMORAL trebuie sa fii...

Mai multi artisti internationali isi exprima dezaprobarea fata de ordinul semnat de Donald Trump prin care se suspenda primirea refugiatilor si impune controale dure pentru cetatenii a sapte tari.

Mesajul fondatorului Facebook, Mark Zuckerberg pentru Donald Trump: Statele Unite reprezinta o natiune de imigranti si ar trebui sa fim mandri de asta

La scurt timp dupa decizia controversata a lui Donald Trump de a pune restrictii imigrantilor, fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, a scris un mesaj prin care amintea de importanta acestora in istoria Statelor Unite ale Americii si asigura ca va ajuta la mentinerea unor programe care sa ii prozejeze. El si-a rechemat din concedii din strainatate salariatii care au si cetatenii din cele sapte state aflate pe lista neagra a decretului lui Donald Trump. Exista riscul sa fie opriti la granita desi au actele legale de sedere si munca in SUA.

Toate casele lui Donald Trump. Sunt WOW!

De la Mar-a-Lago in Palm Beach pana la Seven Springs in Bedford, New York, acestea sunt proprietatile presedintelui ales al SUA, Donald Trump.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )