Libnet.ro
UNICEF

01:05

intr-un spital din Romania, concert de muzica clasica pentru bebelusii nascuti prematur

Adevărul Adevărul,
intr-un spital din Romania, concert de muzica clasica pentru bebelusii nascuti prematur

Bebelusii care s-au nascut prematur si care acum se afla sub atenta supraveghere a medicilor de la Spitalul Judetean Baia Mare vor avea parte de un nou concert de muzica clasica. Este al doilea eveniment de acest gen, primul fiind organizat in vara acestui an. continuă pe Adevărul

Teroare intr-un spital din Romania: trei tineri au batut un brancardier pana i-au rupt splina, iar medicul si asistentele s-au baricadat in cabinet

Trei tineri din Saveni au semanat teroare in spitalul din oras. Suparati ca un tatal lor nu a fost preluat imediat de un medic, savinenii au batut tot ce le-a iesit in cale. Medicul si asistentele s-au ascuns in cabinet iar un brancardier a fost batut cu parul.

VIDEO IT-ul, singurul domeniu din Romania fara someri. Cat poate castiga un informatician cu experienta intr-un an

Singurul domeniu din Romania in care nu exista someri este IT-ul. Informaticienii sunt cel mai performant produs romanesc, spun strainii care vin sa-i angajeze pentru salarii cu multe zerouri.

VIDEO IT-ul, singurul domeniu din Romania fara someri. Cat poate castiga intr-un an un informatician cu experienta

Singurul domeniu din Romania in care nu exista someri este IT-ul. Informaticienii sunt cel mai performant produs romanesc, spun strainii care vin sa-i angajeze pentru salarii cu multe zerouri.

Traian Basescu si Elena Udrea petrec intr-un local din Centrul Vechi

Traian Basescu s-a intors la carciuma pentru Elena Udrea, dupa cateva absente din plimbarile electorale ale sefei PMP. De data aceasta, presedinte si protejata lui petrec intr-un local din Centrul Vechi al Ca.

Egiptul a decretat starea de urgenta intr-o zona din nordul Peninsulei Sinai

Starea de urgenta a fost decretata vineri in Egipt pentru o perioada de trei luni, intr-o regiune din nordul Peninsulei Sinai, bastion al jihadistilor, dupa moartea a 30 de militari intr-un atentat.

Cum poate prabusi economia slaba sistemul bancar solid din Romania

Desi unele banci prezente pe piata din Romania nu au trecut testul de stres efectuat de BCE, bancherii avertizeaza ca ar trebui sa fim mai ingrijorati de faptul ca economia nu da semne de redresare. Stagnarea economica va avea impact si asupra sistemului bancar.

Costul redus al terenurilor agricole din Romania ii atrage pe investitori

Fondurile care investesc in terenurile agricole din Romania platesc un pret mult mai mic decat in Germania si Marea Britanie, in timp ce potentialul de crestere a productiei este mult mai mare, informeaza Bloomberg.

Costul redus al terenurilor agricole din Romania ii atrage pe investitorii straini

Fondurile care investesc in terenuri agricole din Romania platesc preturi mult mai mici fata de cele din Germania sau Marea Britanie, ei anticipand potentialul de crestere a productiei prin unificarea terenurilor fragmentate si imbuatatirea metodelor de a face agricultura, relateaza Bloomberg, potrivit Mediafax.

VIDEO. Piata IT din Romania, in crestere cu 9,1%

Analistii Business Monitor International sustin ca piata IT din Romania va creste in 2014 cu 9,1% fata de anul trecut si va ajunge la 5,4 miliarde de lei. Specialistii BMI mai spun ca prin aceasta crestere insemnata tara noastra devine o piata importanta de outsourcing si cloud computing.

Un copil de doi ani din Arad a fost gasit inecat intr-un iaz din gradina casei

Un baietel de doi ani a fost gasit de politistii aradeni, duminica seara, inecat intr-un iaz din curtea unei case, dupa ce mama acestuia a sunat la 112 anuntand disparitia copilului, transmite.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2344 seconds )