Libnet.ro
UNICEF

22:30

Intrarea Chinei in razboiul valutar - cel mai mare risc al anului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Intrarea Chinei in razboiul valutar - cel mai mare risc al anului

Diferentele de politica monetara dintre SUA si restul lumii genereaza aprecierea puternica a dolarului, moneda americana castigand teren semnificativ de la inceputul anului curent, fata de celelalte valute majore. continuă pe Ziarul Bursa

Cel mai mare planetariu din Romania va functiona la Brasov

Brasovul va mai avea un atuu pentru a deveni capitala turistica a Romaniei. Cel mai mare Planetariul de din Romania, cu un diametru de 15metri, va fi amenajat in incintaGradinii Zoologice din cartierul Noua.

Cel mai mare spital din Oltenia a intrat in reabilitare. Cum va arata

Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Craiova a intrat intr-un amplu proces de reabilitare, modernizare si renovare. Pacientii au declarat ca se observa o schimbare in bine la cea mai mare unitatea spitaliceasca din Oltenia.

Windows RT, poate cel mai mare esec al Microsoft din ultimii 10 ani, inchis oficial

Windows RT a fost tentativa celor de la Microsoft de a lansa un sistem de operare pentru tablete ARM, acum insa suportul pentru el a incetat oficial. in cadrul conferintei WinHEC din Shenzen, China, oficialii Microsoft au facut mai multe anunturi importante legate de viitorul Windows care au facut inconjurul lumii. Printre noile informatii care [].

Concorde Securities, liderul brokerilor maghiari, vine pe BVB cu promisiunea ca poate aduce mai multi bani din cel mai mare fond suveran din lume

Concorde Securities, cel mai activ broker de pe Bursa din Budapesta, a intrat oficial pe piata de capital romaneasca, dupa ce a primit acordul Consiliului Bursei de Valori Bucuresti BVB). Maghiarii au in administrare o parte din banii fondului de.

Concorde Securities: Succesul IPO-ului Electrica ne-a determinat sa intram pe piata locala de capital

Concorde Securities, casa de brokeraj cu cel mai mare rulaj de pe Bursa de la Budapesta, a devenit membru al Bursei de Valori Bucuresti, dupa aprobarea primita din partea Consiliului de Administratie al BVB pentru admiterea la piata reglementata si inscrierea acesteia in Registrul Participantilor.

Samsung Galaxy S6, lansat oficial in Romania: Ce oferta are cel mai mare operator din Romania

Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 edge au fost lansate oficial in Romania pe 17 martie. Acestea vor fi disponibile la Orange lao oferta speciala de precomanda. Totusi, nu va lipsi nici din oferta celorlalti operatori. Samsung Galaxy S6 si Galaxy S6 edge au fost lansate ieri, iarOrange anunta o oferta speciala pentru orice [].

Biserica poate deveni cel mai mare mogul media

Un ordin intern al Bisericii Ortodoxe Romane BOR), care a intrat in vigoare de la 1 ianuarie 2015, le cere preotilor din subordine sa cotizeze lunar cate 0,07 lei/luna de familie din parohie catre televiziunea Patriarhiei Romane, Trinitas TV .

Cat castiga liderii mondiali? Barack Obama are cel mai mare salariu din lume

Dupa anuntul ca presedintele Rusiei Vladimir Putin si-a taiat salariul cu 10% din cauza faptului ca tara sa intra din ce in ce mai adanc in recesiune, CNN Money a intocmit un top cu cel mai bine platiti lideri mondiali. Nu este nicio surpriza ca Barack Obama se afla pe primul loc, insa Jacob Zuma, presedintele Africii de Sud, se situeaza pe locul patru, inaintea unor lider ca Shinzo Abe, premierul Japoniei, sau chiar a lui Vladimir Putin.

Perchezitii DIICOT la traficanti de droguri de mare risc

Procurorii DIICOT impreuna cu ofiteri de politie judiciara din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Galati au efectuat, azi, un numar de sase perchezitii domiciliare pe raza municipiului Galati, in cadrul unei actiuni vizand destructurarea unei grupari infractionale organizate, specializata in traficul de droguri de risc si de mare risc.

20 traficanti de droguri de mare risc, retinuti in Bucuresti

20 traficanti de droguri de mare risc din Bucuresti au fost retinuti de politisti. Traficantii care erau grupati in trei clanuri bine cunoscute in randul consumatorilor vindeau cantitati mari de heroina.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )