Libnet.ro
UNICEF

22:00

A intrat in Romania un nou operator pentru retele mobile virtuale

România Liberă România Liberă,
A intrat in Romania un nou operator pentru retele mobile virtuale

Romanii vor avea posibilitatea sa efectueze apeluri internationale pentru 1 eurocent pe minut, prin intermediul cartelelor SIM preplatite ale Lycamobile, un nou operator de telefonie mobila virtuala, potrivit Mediafax. ro. continuă pe România Liberă

Un nou operator de retele virtuale mobile a intrat pe piata din Romania

Lycamobile, operator de retele virtuale mobile MVNO), si-a lansat operatiunile in Romania, care a devenit a 18-a tara din reteaua internationala a companiei, si vrea sa isi mareasca baza de utilizatori.

Sony Xperia Z4 Tablet este cel mai nou concurent pentru iPad Air 2

Sony Xperia Z4 Tablet este un nou dispozitiv al producatorului japonez care ar putea concura pe viitor cu iPad Air 2. Ce imbunatatiri aduce noua tableta. La MWC 2015, cei de la Sony au anuntat Sony Xperia Z4 Tablet si, spre deosebire de alte dispozitive Xperia, acesta aduce uneleimbunatatiri fata de predecesorul sau. Din punct de [].

ICCJ a amanat din nou sentinta pentru senatorul Chiru

Inalta Curte de Casatie si Justitie a amanat pentru a patra oara pronuntarea in dosarul in care senatorul Christian Gigi Chiru este acuzat de mita electorala. Instanta a stabilit ca noul termen sa fie 12 martie. Potrivit rechizitoriului procurorilor, Gigi Chiru este acuzat ca prin Fundatia Umanitara Christian Gigi Chiru, al carei presedinte era, a tiparit 24. 000 de bonuri valorice medicale pe care le-a trimis prin posta alegatorilor din municipiul Constanta, in timpul campaniei electorale pentru alegerile locale din iunie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )