Libnet.ro
UNICEF

06:00

intrunire la CSAT: Victor Ponta s-a certat cu Traian Basescu pe tema privatizarii Oltchim si a parasit sedinta

B1 B1,
intrunire la CSAT: Victor Ponta s-a certat cu Traian Basescu pe tema privatizarii Oltchim si a parasit sedinta

UPDATE 12:00: Potrivit unor surse, premierul Victor Ponta s-a certat in cadrul sedintei cu presedintele Traian Basescu si a parasit sedinta CSAT, dupa 40 de minute de la inceperea discutiilor. Cei doi lideri. continuă pe B1

Victor Ponta s-a certat cu Traian Basescu la sedinta CSAT de joi si a parasit sala

Premierul Victor Ponta s-a certat in cadrul sedintei Consiliului Suprem de Aparare a Tarii cu presedintele Traian Basescu si a parasit sala, dupa 40 de minute de la inceperea discutiilor. Cei doi lideri.

Victor Ponta a parasit sedinta CSAT dupa ce s-a certat cu traian Basescu

Coabitarea dintre premierul Victor Ponta si presedintele Traian Basescu, de la sedinta CSAT, nu a durat mai mult de 40 de minute, timp in care, dezvalui sursele de presa, cei doi s-au certat, iar primul ministru a parasit sala.

LIVE TEXT Victor Ponta: Am plecat din sedinta CSAT pentru ca discutia cu Traian Basescu risca sa degenereze

Premierul Victor Ponta discuta la RTV despre plecarea din toiul sedintei CSAT de astazi: Am avut o neconcordanta in ceea ce priveste ordinea de zi. Conform legii presedintele trebuie sa se consulte cu presedintele CSAT-ului adica cu mine . ) Nu ne-am inteles asupra unor probleme si din acest motiv am considerat ca trebuie sa plec. Discutia risca sa degenereze si astfel a ramas domnul Georgescu alaturi de ceilalti ministri. HotNews transmite LIVE TEXT declaratiile premierului.

Victor Ponta participa la sedinta CSAT. Este prima intalnire Ponta - Basescu dupa referendum

Premierul Victor Ponta a anuntat, miercuri, ca va participa la sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT), convocata de presedintele Traian Basescu, aceasta fiind prima intalnire dintre premier si.

Victor Ponta participa, joi, la sedinta CSAT

Premierul Victor Ponta va participa, joi, la reuniunea Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT), convocata de presedintele Traian Basescu. Aceasta este prima intalnire dintre premier si presedinte dupa referendumul de demitere a lui Basescu din 29 iulie.

Toti ministrii prezenti la sedinta CSAT de joi au ajuns la Guvern, pentru discutii cu Victor Ponta

Toti ministrii care au fost prezenti, joi, la sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) au ajuns la sediul Guvernului, pentru o intalnire cu premierul Victor Ponta. Premierul Victor Ponta a plecat de.

Victor Ponta: Am aflat in ultimul moment de sedinta CSAT, nu stiu daca voi participa

Premierul Victor Ponta a declarat marti ca a aflat in ultimul moment de sedinta CSAT din 27 septembrie si a adaugat ca nu stie daca va participa la aceasta reuniune. In opinia premierului, Oltchim nu ar avea de ce sa faca obiectul unei sedinte a CSAT.

Ministrii care au participat la sedinta CSAT au venit la Guvern sa discute cu Victor Ponta

Toti ministrii care au participat, joi, la sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT), parasita de premierul Victor Ponta inainte de final, au venit la Palatul Victoria, pentru o discutie cu seful Guvernului, relateaza Mediafax.

Crin Antonescu si Victor Ponta se declara prieteni de nota zece la Antena 3/ Esecul privatizarii Oltchim provoaca tensiuni majore in USL. Vezi cum s-au acuzat public liberalii si pesedistii

Modul cum au fost vandute actiunile la Oltchim a creat disensiuni majore intre PSD si PNL, insa Victor Ponta si Crin Antonescu au declarat, marti seara, intr-o emisiune la Antena 3 ca nu exista niciun fel de tensiuni in USL. Noi doi suntem legati ca in acel film, daca il stiti, cu cei doi care au evadat dar erau legati unul de altul. Ori castigam impreuna ori pierdem impreuna, asta e foarte clar a explicat Ponta. Insa atacurile liberalilor la PSD pe tema Oltchim au fost publice. Liberalii Dan Radu Rusanu si a lui Varujan Vosganian au acuzat PSD si Guvernul ca este vinovat de s-a intamplat la Oltchim. Victor Ponta despre relatia cu Crin Antonescu: Noi doi suntem legati ca in acel film, daca il stiti, cu cei doi care au evadat dar erau legati unul de altul. Ori castigam impreuna ori pierdem impreuna .

Victor Ponta: Antonescu nu a vrut sa fie presedintele Senatului

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, marti, ca liderul PNL Crin Antonescu nu a vrut sa fie presedinte al Senatului, decizia ca acesta sa ocupe functia fiind luata la nivelul USL, transmite Mediafax. Domnul Antonescu nu a vrut sa fie presedintele Senatului, a fost o decizie pe care noi am luat-o, la un moment dat, chiar l-am convins, a spus Ponta.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2367 seconds )