Libnet.ro
UNICEF

01:05

Inundatii devastatoare intr-un sfert de tara. Mai multe drumuri nationale au fost rupte de viituri

Antena3 Antena3,
Inundatii devastatoare intr-un sfert de tara. Mai multe drumuri nationale au fost rupte de viituri

Inundatii devastatoare intr-un sfert de tara. Un barbat de 49 de ani a murit la Bacau, dupa ce a fost luat de ape in timp ce traversa un podet amplasat in preajma casei sale. Sute de case au f. continuă pe Antena3

Inundatii devastatoare intr-un sfert de tara. Localitati evacuate, drumuri rupte de viituri si linie de cale ferata acoperita de ape

Sunt inundatii devastatoare in nord-estul tarii. Viiturile au facut prapad si au inundat sute de case. Mii de oameni au fost evacuati din calea apelor pana la aceasta ora. Din pacate, doua persoane si-au pierdut viata dupa ce au fost luate de viituri.

Cod galben de furtuni in mai multe judete din tara. Specialistii au emis si Cod portocaliu de inundatii

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o avertizare de Cod galben de furtuni, valabila de joi si pana vineri, pentru mai multe judete din estul tarii. Specialistii precizeaza insa ca si in restul regiunilor vor fi averse, descarcari electrice si intensificari ale vantului. De asemenea, au fost emise si avertizari de Cod portocaliu si Cod galben de inundatii.

UPDATE. Cod ROSU de inundatii in mai multe judete. Autoritatile sunt in alerta maxima. Doi oameni au murit

Hidrologii au emis avertizare COD ROSU de inundatii in mai multe judete din tara. Cel putin doua persoane au murit, sute de gospodarii au fost inundate, zeci de familii au fost evacuate de urgenta si mai multe drumuri au ajuns sub ape. Peste 200 de persoane au fost evacuate preventiv si salvate din situatii de urgenta de catre structurile MAI.

Pericol de inundatii in mai multe bazine hidrografice. Zece judete sunt afectate

Hidrologii au emis un Cod Portocaliu de inundatii pentru mai multe rauri din 10 judete, incepand de joi, de la ora 16,00, pana sambata, la ora 12,00, transmite Agerpres. Potrivit.

Perchezitii la 26 de cabinete medicale de la mai multe spitale din tara intr-un dosar de luare de mita si abuz in serviciu

26 de perchezitii au loc marti la cabinetele unor medici suspectati de fapte de coruptie, urmand sa fie ridicate mai multe inscrisuri si probe de la 31 de spitale din tara. in acest caz, cadrele medicale sunt suspectate de luare de mita, abuz in serviciu, fals intelectual si fals material in inscrisuri oficiale.

Cod portocaliu de ploi in judetul Bacau. Mai multe localitati au fost inundate. Raul Tazlau este la cota de pericol.

Ploile abundente care au lovit judetul Bacau au provocat inundatii. Mai multe gospodarii si terenuri agricole au fost acoperite de ape. Administratia Nationala de Meteorologie a schimbat avertizarea din cod galben, in cod portocaliu pentru judetele Vrancea, Bacau, Vaslui, Neamt, Iasi, Suceava, Botosani.

Perchezitii domiciliare in mai multe judete intr-un dosar de evaziune fiscala

Politisti ai Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, sub supravegherea Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, pun in aplicare, astazi, 34 de mandate de perchezitie domiciliara, in municipiul Bucuresti si judetele Ilfov, Teleorman, Giurgiu, Constanta, Calarasi, Buzau si Iasi, si mai multe mandate de aducere, intr-un dosar privind savarsirea infractiunilor de evaziune fiscala si spalarea banilor, potrivit unui comunicat al DGPMB.

Perchezitii domiciliare in Bucuresti si mai multe judete intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani

Politisti din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, sub supravegherea Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, pun in aplicare, astazi, 34 de mandate de perchezitie domiciliara, in municipiul Bucuresti si judetele Ilfov, Teleorman, Giurgiu, Constanta, Calarasi, Buzau si Iasi si pun in aplicare mai multe mandate de aducere, intr-un dosar privind savarsirea infractiunilor de evaziune fiscala si spalarea banilor, potrivit unui comunicat al DGPMB.

Mai multe plicuri cu o pulbere alba neidentificata au declansat alerte in Norvegia si Suedia

Mai multe plicuri ce contineau o pulbere alba neidentificata au declansat alerte, joi si vineri, la doua birouri postale din Norvegia si Suedia, in prezent fiind analizate de experti, transmite DPA, citand politiile din cele doua tari, preluate de Agerpres.

Fenomen meteo extrem: o tornada a smuls acoperisurile de pe mai multe case din Niculitel

Mai multe gospodarii au ramas fara acoperis dupa ce o tornada a lovit comuna Niculitel joi dupa-amiaza. Nu este pentru prima data cand un astfel de fenomen meteo are loc in judetul Tulcea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )