Libnet.ro
UNICEF

17:30

Inundatii in Pakistan: Cel putin 108 morti si peste 300.000 de persoane afectate.

România Liberă România Liberă,
Inundatii in Pakistan: Cel putin 108 morti si peste 300.000 de persoane afectate.

Ploile puternice aduse de muson in ultimele doua saptamani in Pakistan au provocat inundatii care s-au soldat cu 108 morti si au afectat peste 300. 000 de persoane, transmite Mediafax. Ploile au afectat 770 de sate si au distrus complet peste 2. 500 de case, a precizat pentru AFP un oficial din cadrul serviciilor de gestionare a catastrofelor, au anuntat duminica autoritatile, citate de AFP. Musonul provoaca frecvent pagube in Pakistan, atat in zonele rurale, cat si in marile orase, unde . continuă pe România Liberă

Pakistan: Cel putin 108 morti si peste 300.000 de persoane afectate de inundatii

Cel putin 108 persoane au murit, iar peste 300. 000 au fost afectate de inundatiile provocate de ploile puternice aduse de muson in ultimele doua saptamani in Pakistan, potrivit autoritatilor locale, citate de.

Cel putin 18 morti in atentatul de la Beirut.

Cel putin 18 persoane au fost ucise, joi, in cel mai sangeros atentat din ultimele trei decenii comis la periferia de sud a Beirutului, fieful Hezbollah, miscare ce lupta impotriva insurgentilor din Siria alaturi de regimul lui Bashar al-Assad, transmite Mediafax. Puternica explozie, revendicata de o grupare necunoscuta care se declara afiliata rebelilor sirieni, are rezonanta unei sfidari la adresa sefului miscarii siite Hassan Nasrallah, care a afirmat cu o zi inainte ca a luat masuri pentru .

ACCIDENT de autocar in Franta. Cel putin doi morti.

Cel putin doua persoane au murit, iar patru au fost ranite dupa ce un autocar inmatriculat in Germania, care transporta elevi aflati in vacanta, a intrat in coliziune cu un camion, pe o autostrada din centrul Frantei, transmite Realitatea. net. Un autocar german care transporta adolescenti cu varste cuprinse intre 15 si 17 ani a lovit in spate un camion, sambata dimineata, pe Autostrada A6 din Franta, in zona Saone-et-Loire, relateaza AFP. Doua persoane au murit in accident, iar patru au .

INUNDATII in China: Cel putin 25 de morti si 140.000 de persoane evacuate.

Cel putin 25 de persoane au fost ucise in inundatiile produse in ultimele zile in nord-estul Chinei, in timp ce alte regiuni se confrunta cu un val de caldura fara precedent, relateaza Mediafax. Provocate de ploile puternice, inundatiile au afectat provinciile Heilongjiang, Liaoning si Jilin, aproximativ 140. 000 de persoane fiind evacuate. Daunele provocate de inundatii sunt estimate la 7,1 miliarde de yuani 1,2 miliarde de dolari). Alte regiuni ale Chinei se confrunta cu un val de caldura .

Cel putin 22 de morti in atentatul de la Beirut.

Cel putin 22 persoane au fost ucise, joi, in cel mai sangeros atentat din ultimele trei decenii comis la periferia de sud a Beirutului, fieful Hezbollah, miscare ce lupta impotriva insurgentilor din Siria alaturi de regimul lui Bashar al-Assad, potrivit unui nou bilant al politiei, transmite Mediafax. Puternica explozie, revendicata de o grupare necunoscuta care se declara afiliata rebelilor sirieni, are rezonanta unei sfidari la adresa sefului miscarii siite Hassan Nasrallah, care a afirmat .

Cel putin 25 de morti si 140.000 de persoane evacuate in China, din cauza inundatiilor

Cel putin 25 de persoane au fost ucise in inundatiile produse in ultimele zile in nord-estul Chinei, relateaza presa oficiala chineza, citata de AFP. Provocate de ploile puternice,.

Masacru in Liban: Cel putin 22 de morti si peste 300 de raniti intr-un atentat

Cel putin 22 persoane au fost ucise, joi, in cel mai sangeros atentat din ultimele trei decenii comis la periferia de sud a Beirutului, fieful Hezbollah, miscare ce lupta impotriva insurgentilor din Siria alaturi de regimul lui Bashar al-Assad,.

Cel putin 22 de morti si peste 300 de raniti intr-un atentat comis la Beirut: Este cel mai sangeros atentat din ultimii 30 de ani

Cel putin 22 de persoane au fost ucise, iar alte 300 ranite intr-un atentat comis joi la periferia de sud a Beirutului, fieful Hazbollah, potrivit politiei locale, citata de AFP. Explozia, care a avut loc la o.

Cel putin 18 persoane au murit intr-o ofensiva a Al-Qaida in regiunile cu majoritate kurda din Siria

Jihadisti ai retelei teroriste Al-Qaida au lansat o noua ofensiva in regiunile cu majoritate kurda din nordul Siriei, provocand moartea a cel putin 18 persoane si determinandu-i pe numerosi locuitori sa se refugieze, a anuntat, astazi, Observatorul sirian al drepturilor omului OSDH), relateaza AFP.

Procurorii americani cer o pedeapsa de cel putin 60 de ani de inchisoare

Procurorii americani cer o pedeapsa de cel putin 60 de ani de inchisoare in cazul lui Bradley Manning, militarul care a oferit 700. 000 de documente confidentiale site-ului WikiLeaks, potrivit Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )