Libnet.ro
UNICEF

06:00

Invata-ti copilul cum sa se protejeze de cei care ii fac rau!

Antena3 Antena3,
Invata-ti copilul cum sa se protejeze de cei care ii fac rau!

Pe masura ce copilul creste si se confrunta cu lumea dura in care traieste, trebuie sa iasa din sfera de protectie excesiva pe care parintii si caminul le ofera si sa invete cate putin cum sa aiba grija de sine. continuă pe Antena3

Radu Tudor: Dan Voiculescu trebuie dat ca exemplu pentru cei care i se opun lui Traian Basescu, la fel ca si Adrian Nastase

Jurnalistul Radu Tudor a comentat, joi, ca decizia condamnarii lui Dan Voiculescu este un exemplu pentru cei care i se opun presedintelui Traian Basescu, facand o comparatie cu cazul Adrian Nastase. in.

Radu Tudor: Dan Voiculescu a fost dat ca exemplu pentru cei care i se opun lui Traian Basescu, la fel ca si Adrian Nastase

Jurnalistul Radu Tudor a comentat, joi, ca decizia condamnarii lui Dan Voiculescu este un exemplu pentru cei care i se opun presedintelui Traian Basescu, facand o comparatie cu cazul Adrian Nastase. in.

Cu ce fel de probleme sexuale se confrunta cei care lucreaza prea mult

Numarul celor care lucreaza prea mult, in detrimentul vietii lor sexuale este in continua crestere. Fenomenul nu este limitat si este specific multor zone geografice. Site-ul Netdoctor. co. uk trateaza subiectul.

Dan Voiculescu - Decizia, o nedreptate. Mesaj catre cei care nu ma plac: Sa nu se bucure prematur, orice s-ar intampla, REVIN :)

Dan Voiculescu a postat un scurt mesaj, pe blogul lui, in care afirma ca decizia din dosarul Telepatia in care a fost condamnat la cinci ani de inchisoare este o nedreptate.

Primarul din Rosia Montana: Cei care au huiduit Comisia parlamentara nu sunt localnici

Eugen Furdui, primarul Rosia Montana, a declarat in cadrul unei interventii telefonice in emisiunea Subiectiv ca persoanele care au huiduit Comisia parlamentara aflata in Rosia Montana nu sunt din localitate,.

Aveti venituri din chirii sau teren dat in arenda? Finantele au modificat vineri seara Codul Fiscal, introducand contributiile de sanatate pentru cei care au venituri din chirii si arenda

Vineri seara Guvernul a publicat in Monitorul Oficial Ordonanta care cuprinde modificarile la Codul Fiscal despre care HotNews. ro a scris pe cand erau sub forma de proiect. Actul normativ adoptat vineri contine doua structuri normative diferite, respectiv: modificarea Codului fiscal privind introducerea contributiei individuale la asigurarile de sanatate pentru persoanele care realizeaza venituri din cedarea folosintei bunurilor inchiriere, arendare), precum si implementarea sistemului national de raportare, verificare, monitorizare si control a situatiilor financiare si a bugetelor apartinand institutiilor publice. Consultati actul normativ aici!.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,236 seconds )