Libnet.ro
UNICEF

16:00

Investim mult mai usor in tari din afara UE decat in Romania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Investim mult mai usor in tari din afara UE decat in Romania

Fiecare tara are dificultatile sale in sectorul mediului de afaceri, iar pe piata noastra una dintre problemele de care se plang majoritatea investitorilor este birocratia, din cauza careia pierdem investitii de miliarde de euro. continuă pe Ziarul Bursa

Top: 10 cele mai depravate tari din lume

Desi poate parea ciudat, nivelul de dezvoltare economica si puterea institutiilor religioase nu influenteaza nivelul de imoralitate al tarilor, arata o analiza realizata de Bloomberg si preluata de News. az . Statele din clasament au fost ordonate in.

Traian Basescu: Sunt convins ca referendumul meu trece mult mai usor decat constitutia lor, constitutia unei gasti

Presedintele Traian Basescu a declarat sambata, referitor la referendumul national pe care l-a propus la inceputul lunii, ca urmareste politicienii si in functie de decizia acestora referitoare la legea referendumului, semneaza decretul. El a afirmat ca noua constitutie este constitutia unei gasit de politicieni care s-au gandit sa sunt vesnici.

VIDEO Traian Basescu: Sunt convins ca referendumul meu trece mult mai usor decat constitutia lor, constitutia unei gasti

Presedintele Traian Basescu a declarat sambata, referitor la referendumul national pe care l-a propus la inceputul lunii, ca urmareste politicienii si in functie de decizia acestora referitoare la legea referendumului, semneaza decretul. El a afirmat ca noua constitutie este constitutia unei gasit de politicieni care s-au considerat vesnici.

Mitingul anti-Morsi, cea mai mare manifestatie din istoria Egiptului.

Armata egipteana estimeaza la cateva milioane numarul manifestantilor care s-au reunit duminica in tara cu scopul de a cere plecarea presedintelui islamist Mohamed Morsi de la putere, a declarat o sursa militara pentru AFP, conform Mediafax. Citeste si Egiptul, pe marginea prapastiei Este vorba despre cea mai mare manifestatie din istoria Egiptului, a precizat aceasta sursa, sub protectia anonimatului. La un miting al islamistilor care il sustin pe presedinte, oragnizat duminica la Nasr .

Ellie White este cea mai sexy mamica din showbiz! Iata cum a slabit dupa nastere!

Ellie White a fost desemnata aseara cea mai sexy mamica din showbiz. Cantareata si-a facut aparitia la Gala Eva. ro 12 ani intr-o superba rochie de matase si voal negru, expunandu-si noua nuanta ciocolatie a parului, schimbare de look pentru care a primit o avalansa de complimente. Continue reading .

Business report: Unde gasesti cel mai ieftin RCA din Romania; Uzbekistan ar putea importa medicamente de la Antibiotice si exporta bumbac in UE prin Constanta; Biserica Anglicana si lordul Rothschild, aliati intr-un consortiu pentru a cumpara 315 sucursa

Bani falsi foarte bine executati, in circulatie. Care este cea mai des falsificata bancnota. In total, in anul 2012 au fost depistate 2. 168 de bancnote false in circulatie, cu 335 mai putine decat in. Parc fotovoltaic de 35 de milioane de euro in Targu Carbunesti. Tinmar, cea mai mare companie privata de comert cu energie, a inaugurat vineri in localitatea Targu Carbunesti un parc fotovoltaic de 20 de.

FOTO: Care sunt cele mai BIZARE bancnote din lume. Unele sunt incredibile!.

Colones din Costa Rica, ngultrum din Bhutan sau tugrik-ul mongol sunt cateva dintre bancnotele care circula pe mapamond si care se pot numi adversari estetici ai celor mai cunoscute hartii-moneda din lume. Unele dintre ele au aspecte exotice, in timp ce altele infatiseaza lideri din secolul XIX sau folosesc culori inedite. Dati click pe fotografiile din galeria foto de mai sus pentru a vedea cum arata unele dintre cele mai frumoase bancnote care circula in diferite colturi ale lumii.

Ce sfaturi au pentru romani cei mai buni antreprenori din Serbia, Slovacia, Turcia si Polonia

La competitia internationala ErnstYoung dedicata antreprenorilor, World Entrepreneur Of The Year din Monte Carlo, Wall-Street. ro a discutat cu patru antreprenori campioni in tarile lor, Serbia, Slovacia, Turcia si Polonia. Cei patru au.

FlorideLux.ro se extinde la nivel global prin afilierea la cea mai mare florarie din lume, 1800flowers.com

Grupul FlorideLux. ro se extinde la nivel global, prin accederea la 1800flowers. com si alaturarea la cea mai mare retea de florarii din lume, BloomNet. In urma parteneriatului realizat cu 1800flowers. com, ce are sediul in Carle Place, New York, compania.

Egiptul se confrunta cu cea mai mare manifestatie din istoria tarii. Milioane de oameni au iesit in strada

A fost o noapte extrem de agitata in 20 dintre cele mai mari orase. Milioane de oameni au iesit din nou in strada pentru a cere demisia liderului egiptean. Patru oameni au murit si peste doua sute au fost.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )