Libnet.ro
UNICEF

10:30

Investitii de peste 20 de milioane de euro pentru Aeroportul din Craiova

Adevărul Adevărul,
Investitii de peste 20 de milioane de euro pentru Aeroportul din Craiova

Aeroportul din Craiova va deveni de anul viitor rezerva pentru Aeroportul Otopeni. A fost lansata licitatia pentru reabilitarea infrastructurii de miscare a aeroportului din Banie. continuă pe Adevărul

Investitii de 20 milioane euro pentru 6 proiecte rezidentiale din Capitala

6 proiecte rezidentiale cu peste 1600 de apartamente vor fi construite in Bucuresti in urma unor investitii de peste 20 de milioane de euro, potrivit unui comunicat remis redactiei.

Ministrul Agriculturii: Romania a cheltuit peste 250 de milioane de euro pentru plantatii noi de vita de vie si promovarea vinului in marile economii mondiale

Romania a cheltuit, pana in 2013, prin programul viticol, 252 milioane euro 100% din fonduri) si a realizat 25. 000 ha plantatii nou infiintate. Pe langa acestea, a facut si programe de promovare a vinurilor in tari precum China, Rusia, Japonia, SUA, a declarat ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, in cadrul unei festivitati de sarbatorire a Zilei Europei, desfasurate ma Ministerul Agriculturii.

Bosch a inaugurat in Cluj o fabrica de componente auto, investitie de peste 70 milioane euro

Bosch a inaugurat vineri in comuna Jucu, judetul Cluj, cea de-a doua fabrica de componente auto pe care o detine in Romania, investitie de peste 70 milioane de euro, care va avea 750 de angajati la sfarsitul.

Investitii de 127 milioane euro in infrastructura de apa si canalizare din judetul Brasov

Compania Apa Brasov deruleaza un proiect de reabilitare si extindere a sistemelor de apa si canalizare in judetul Brasov in valoare de 565,64 milioane lei 127,06 milioane euro), finantat prin Programul Operational Sectorial Mediu POS Mediu), potrivit informatiilor publicate de companie.

Menatwork tinteste afaceri de circa 50 milioane euro, pentru acest an

Reporter: Anul trecut, ati inregistrat afaceri de 44 milioane de euro. Care credeti ca va fi valoarea acestora in acest an? Luigi Caverni: Grupul de firme Menatwork, producator roman si furnizor de solutii complete pentru constructii, a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri consolidata de 44 milioane de euro, in crestere cu 15% fata de nivelul din 2012.

Fiscul din Grecia a amendat 25 de companii si afaceristi cu 142 milioane euro pentru facturi false

Fiscul din Grecia a impus amenzi in valoare cumulata de 142 de milioane de euro unor 25 de companii si intreprinzatori care au emis facturi false sau care nu au eliberat facturi pentru serviciile prestate, a anuntat ieri Ministerul elen de Finante, relateaza Kathimerini.

Grecia: 25 de companii si afaceristi, amendati de Fisc cu 142 milioane euro pentru facturi false

Fiscul din Grecia a impus amenzi in valoare cumulata de 142 de milioane de euro unor 25 de companii si intreprinzatori care au emis facturi false sau care nu au eliberat facturi pentru serviciile prestate, a.

LeasePlan Romania arata cifre in crestere si are 35 milioane euro de cheltuit pe masini noi pana la final de 2014

LeasePlan Romania a ajuns la flota de masini administrate de 9. 601 autovehicule, la sfarsitul lunii aprilie din acest an, cu 23,2% mai mare deact era in aceeasi perioada a anului trecut. Totodata, in primele patru luni, LeasePlan Romania si-a majorat cifra de afaceri cu 5%, iar portofoliul a ajuns la 78,9 milioane euro +7,3%), existand un buget de 35 milioane euro pentru investitii in noi autovehicule, urmand sa atinga 10. 000 unitati in administrare si sa-si consolideze pozitia de lider pe aceasta piata.

Bosch a deschis la Jucu o fabrica de componente auto si angajeaza sute de oameni

Bosch a inaugurat vineri in comuna Jucu, judetul Cluj, cea de-a doua fabrica de componente auto pe care o detine in Romania, investitie de peste 70 milioane euro, care va avea 750 de angajati la sfarsitul acestui an.

Bosch a investit 70 milioane euro intr-o fabrica de componente auto

Bosch a inaugurat vineri in comuna Jucu, judetul Cluj, cea de-a doua fabrica de componente auto pe care o detine in Romania, investitie de peste 70 milioane euro, care va avea 750 de angajati la sfarsitul acestui an.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )