Libnet.ro
UNICEF

01:05

Investitii de peste 30 milioane lei in judetul Botosani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Investitii de peste 30 milioane lei in judetul Botosani

Consiliul Judetean Botosani a prevazut in bugetul propriu suma de 32,6 milioane de lei pentru investitiile din anul 2016, dupa cum ne-au transmis reprezentantii institutiei, subliniind ca, din acest buget, sunt alocate 2,3 milioane lei pentru investitii noi si 21,6 milioane lei pentru investitiile aflate in derulare. continuă pe Ziarul Bursa

Safety Broker a intermediat prime brute in valoare de peste 123 milioane lei

Safety Broker a intermediat in primul trimestru al acestui an prime brute in valoare de peste 123 milioane lei, cu 42,9% mai mult decat cele 86 milioane lei intermediate in aceeasi perioada din 2015, potrivit unui comunicat trimis redactiei.

Cel mai mare proiect din ultimii 25 de ani, in impas. Modernizarea retelei de apa, blocata, Ecoaqua cere 5 milioane lei

Cel mai mare proiect din ultimii 25 de ani care a transfromat Calarasiul intr-un imens santier ar putea ramane nefinalizat. Lucrarile la reteaua de apa si canalizare nu pot fi incheiate din lipsa de bani. Peste 5 milioane de lei mai sunt necesari pentru finalizarea investitiei.

Armata rusa va primi peste 30 de avioane de vanatoare noi pana la sfarsitul anului 2018 (VIDEO)

Armata rusa va primi peste 30 de avioane de vanatoare noi. Ministrul rus al Apararii si constructorul aeronautic Irkont au semnat un nou contract pana in 2018, pentru o comanda de aproximativ 30.

Daimler a lansat la Sebes productia de cutii de viteze automate cu 9 trepte, ca parte a unui plan de investitii in valoare de 300 milioane euro

Daimler a lansat luni la Sebes productia cutiei de viteze automate cu noua trepte 9G-TRONIC si isi extinde astfel capacitatile de productie. Compania spune ca intregul plan de extindere se va face cu investitii de 300 milioane euro si vor fi create 500 de noi locuri de munca. Daimler are in Romania doua filiale: Star Transmission si Star Assembly, cu fabrici la Sebes si Cugir.

Aproximativ 43.500 de controale si amenzi totale de 45 milioane lei, anul trecut

Aproximativ 43. 500 actiuni de inspectii si control au fost efectuate anul trecut de catre comisarii Garzii Nationale de Mediu GNM), in urma carora s-au aplicat amenzi in valoare de aproape 45 de milioane de lei, potrivit Raportului anual al GNM, publicat pe site-ul institutiei.

Peste 11 milioane de chinezi cu calatorit cu trenul in prima zi a traditionalei perioade de comemorare a mortilor

Peste 11,6 milioane de deplasari cu trenul s-au inregistrat ieri in China, in prima din cele trei zile libere legate de Qingming, perioada in care, conform traditiei, oamenii merg la cimitir pentru a-si omagia stramosii disparuti, informeaza agentia Xinhua.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )