Libnet.ro
UNICEF

01:05

Investitii in stomatologie: 300.000 de euro pentru deschiderea unei clinici private din Bucuresti

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Investitii in stomatologie: 300.000 de euro pentru deschiderea unei clinici private din Bucuresti

O clinica stomatologica privata din Bucuresti, Clinica Dr. Melnic, a facut o investitie de 300. 000 de euro pentru deschiderea unei locatii noi. Clinica va oferi servicii de lux in radiologie, chirurgie, implanturi dentare, parodontologie, edondontie,. continuă pe Wall-Street Ro

Rusia a semnat un acord cu doua tari pentru crearea unei Uniuni economice eurasiatice

Presedintele rus, Vladimir Putin, a semnat, joi, cu presedintii din Belarus si Kazahstan, un acord pentru crearea unei Uniuni economice eurasiatice. Proiectul este menit sa permita restaurarea influentei Moscovei asupra fostelor republici sovietice,.

Constantin, MADR: Ne trebuie investitii de 3,5 miliarde euro pentru sistemul de irigatii

Necesarul de investitii in infrastructura de irigatii, pe termen mediu si lung, este de aproximativ 3,47 miliarde euro, pe langa cele 370 de milioane de euro alocate prin Programul National de Dezvoltare Rurala 2014-2020, potrivit datelor prezentate de ministrul Agriculturii, Daniel Constantin.

Orizont 2020, 80 miliarde euro pentru cercetare si inovare

Cu un buget de aproape 80 miliarde euro, Orizont 2020, cel mai important program al Uniunii Europene pentru cercetare and si inovare 2014-2020), va atrage investitii private si va furniza capitalul de pornire necesar stimularii progreselor and si descoperirilor tehnologice, facilitand transpunerea ideilor inovatoare in produse and si servicii, potrivit unui comunicat trimis azi redactiei.

Peste 20.000 de straini cheltuie in fiecare an 60 mil. euro pentru interventii medicale in Romania

Peste 20. 000 de straini vin anual pentru interventii medicale in Romania, in special pentru chirurgie estetica si tratamente dentare, si cheltuiesc pe serviciile medicale, cazare si masa mai mult de 60 de milioane de euro, potrivit reprezentantilor din.

Veneto Banca Bucuresti are in plan o crestere cu cate 70 mil. euro pentru soldurile la depozite si credite

Sucursala Bucuresti a Veneto Banca, fosta filiala a Bancii Italo Romena, redenumita dupa fuziunea celor doua banci italiene dupa absorbtia celei din urma, prognozeaza o crestere pentru soldul depozitelor si al creditelor cu cate 70 milioane de euro,.

ICR cheltuieste 55.000 de euro pentru participarea Romaniei la Book Expo America

Institutul Cultural Roman ICR) a alocat pentru participarea Romaniei la Targul International de Carte Book Expo America BEA), un eveniment care va incepe miercuri si se va incheia sambata la New York, un buget de aproximativ 55. 000 de euro.

PAID vrea reasigurare de 525 mil. euro pentru programul actual

Capacitatea programului de reasigurare detinut de societatea care emite politele obligatorii de asigurare a locuintelor, PAID Romania, va avea un nivel similar celui actual, care se ridica la 525 milioane de euro, a declarat Natalia Man, responsabil cu.

Tranzactie de 1,36 milioane euro pentru 4 apartamente aflate in constructie

Compania de consultanta imobiliara Crosspoint Real Estate a incheiat o tranzactie pentru vanzarea a 4 apartamente in cadrul proiectului rezidential One Floreasca Lake, dezvoltat de compania One United Properties, informeaza un comunicat remis astazi redactiei.

Sedinta de urgenta a conducerii PDL pentru formarea unei echipe de negociere cu PNL

Presedintele PDL Vasile Blaga s-a intrunit de urgenta, marti, la unul dintre sediile partidului, urmand sa se stabileasca componenta unei echipe de negociere cu PNL, informeaza B1 TV. Conducerea PDLurmeaz.

Americanii l-au convins pe Sebastian Ghita ca nu e bine sa fi politician si mogul media. Se negociaza cu un grup german pentru vanzarea unei parti din companie

Deputatul PSD, Sebastian Ghita, al carui nume se leaga si de postul Romania TV, explica intr-un interviu acordat Hotnews, ca doreste sa-si diminueze influenta de mogul media deoarece americanii transmit anumite semnale not. red. legate de influenta politicului in mass-media) si nu am puterea si n-am nici chemarea, nici vointa sa ma lupt cu toata lumea. Un prim pas, renunta sa mai trimita mail-uri in redactia Romania TV pentru a le sugera ziaristilor pe cine sa invite in emisiuni.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )