Libnet.ro
UNICEF

12:30

Investitiile straine directe au incheiat primul trimestru cu un plus de 30%

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Investitiile straine directe au incheiat primul trimestru cu un plus de 30%

Investitiile straine directe ISD-urile) au totalizat in primul trimestru 570 milioane euro, in crestere cu 30% fata de perioada similara a anului trecut, dupa ce jumatate din suma a fost atrasa doar in luna martie, arata datele Bancii Nationale BNR). continuă pe Wall-Street Ro

Investitiile straine directe au crescut cu 30% in primul trimestru, la 570 de milioane de euro

Investitiile straine directe s-au ridicat in primul trimestru al acestui an la 570 de milioane de euro, in crestere cu 30,1% fata de perioada similara din 2013, aproape jumatate din suma fiind atrasa in luna martie, potrivit datelor Bancii Nationale a Romaniei BNR).

Investitiile straine directe, in crestere

Investitiile straine directe au crescut, in primul trimestru, cu 30% fata de perioada similara a anului trecut, pana la 570 de milioane euro. in martie Romania a reusit sa atraga 290 milioane euro, cel mai ridicat nivel de la inceputul anului, arata datele Bancii Nationale a Romaniei BNR).

Investitiile straine directe, 570 milioane de euro, in primul trimestru

Investitiile directe ale nerezidentilor in Romania au totalizat in primul trimestru al acestui an 570 milioane euro, in crestere cu 30,1 % fata de aceeasi perioada a anului trecut, informeaza Banca Nationala a Romaniei BNR).

Rompetrol Rafinare a incheiat primul trimestru cu afaceri de 1,3 miliarde dolari, mai mari cu 48%, insa pierderile au crescut

Rompetrol Rafinare, parte a grupului KMG International, a incheiat primul trimestru cu o cifra de afaceri bruta de 1,3 miliarde dolari, in urcare cu 48% de la 884,3 milioane dolari in perioada similara din 2013, pe fondul cresterii vanzarilor, dar pierderile au avansat, la 26,8 milioane dolari.

Afacerile Albalact au crescut cu 10% in primul trimestru, la 112,7 milioane lei

Producatorul de lactate Albalact ALBZ) a incheiat primul trimestru cu o cifra de afaceri de 112,7 milioane lei 25 milioane euro), in crestere cu 10% fata de nivelul din aceeasi perioada a anului trecut, si cu un profit net de 11,5 milioane lei 2,6 milioane euro).

Coface: Numarul insolventelor a scazut, in primul trimestru

Numarul insolventelor deschise in primul trimestru a scazut cu circa 14%, la aproape 6. 000 de proceduri, potrivit Coface. Cele mai afectate domenii au fost productia si furnizarea de energie electrica si termica, apa si gaze, industria extractiva si constructiile, raportat la numarul firmelor active.

Profitul OMV Petrom a scazut cu 19% in primul trimestru, in timp ce vanzarile s-au diminuat cu 9%

Rata de utilizare a rafinariei a crescut cu 92%, in primul trimestru al anului comparativ cu aceeasi perioada a anului 2013, EBIT-ul CCA s-a imbunatatit, insa s-a inregistrat o scadere cu 2% a volumelor.

Profitul net al Transelectrica a urcat cu aproape 50%

Transelectrica TEL) a incheiat primul trimestru cu un profit net de 136,5 milioane lei 30,3 milioane euro), cu aproape 50% mai mare fata de castigul din perioada similara a anului trecut, la venituri in crestere cu 21%, la 698,8 milioane lei 155,2 milioane euro).

Rompetrol Rafinare a inregistrat un rezultat net in crestere, de 19,5 milioane euro

Rompetrol Rafinare simbol RRC) a incheiat primul trimestru din anul acesta cu un rezultat net de 26. 765 de dolari 19,5 milioane euro), in crestere de la 25. 244 dolari, potrivit unui raport remis astazi BVB.

Liviu Voinea: Ma astept la o crestere economica de cel putin 3,5% pentru primul trimestru

Economia Romaniei a inregistrat o crestere economica de cel putin 3,5% in primul trimestru, avand in vedere datele referitoare la productia industriala si consum, apreciaza ministrul delegat pentru Buget, Liviu Voinea, citat de Agerpres. Maine joi - n. r. ) se vor publica rezultatele pe primul trimestru si acum imi iau palaria de ministru si mi-o pun pe cea de analist, ceea ce am fost anterior, iar pe baza datelor despre productia industriala si consum, care sunt deja publicate pentru primul trimestru, eu ma astept la o crestere de cel putin 3,5% pentru primul trimestru, a declarat Liviu Voinea, la reuniunea anuala a Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) de la Varsovia.

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )