Libnet.ro
UNICEF

16:00

Be EU. Investitiile in Uniunea Europeana

Antena3 Antena3,
Be EU. Investitiile in Uniunea Europeana

Din cauza crizei economice si financiare mondiale, nivelul investitiilor a scazut in UE. Sunt necesare eforturi colective si coordonate la nivel european pentru a inversa aceasta tendinta descendenta si a . continuă pe Antena3

Turcia organizeaza referendum pentru aderarea la Uniunea Europeana

Presedintele Recep Tayyip Erdoga a declarat ca va organiza un referendum pentru aderarea Turciei in Uniunea Europeana. Cetatenii vor putea sa se exprime daca doresc, sau nu, sa continue demersurile pentru.

in luna mai, Romania trebuie sa plateasca 35,8 milioane de euro catre Uniunea Europeana si Banca Mondiala

Romania trebuie sa plateasca in luna mai35,8 milioane de euro catre Uniunea Europeana si Banca Mondiala, din imprumutul stand-by contractat in 2009 .

Ministrul Sanatatii a numit un alt manager la Spitalul Pantelimon, dupa ce un barbat a murit din cauza unei transfuzii gresite de sange

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, l-a numit pe medicul David Davitoiu in functia de manager al Spitalului Pantelimon,Saptamana trecuta, managerul a fost demis dupa ce un pacient a murit din cauza unei transfuzii gresite de sange.

SALVARE DRAMATICA! Un copil a fost scos de sub o masina care era rasturnata din cauza inundatiilor (VIDEO)

Viteza cu care oamenii au reactionat l-au salvat pe un copil care se afla in pericol. Ei au reusit sa il scoata de sub o masina care se rasturnase. Din cauza inundatiilor copilul a ramas blocat.

Loredana Groza a ajuns de nerecunoscut din cauza interventiilor chirurgicale!

Loredana Groza a mers pe litoral impreuna cu fiica ei de 1 Mai. Artista a oferit o imagine surpriza tuturor celor care au vazut-o. Vedeta a ajuns de nerecunoscut din cauza operatiilor estetice. Cunoscuta cantareata pare.

Moarte SUSPECTA a unui tanar SPORTIV! S-a stins la spital din cauza unei accidentari banale

Luptatorul Cosmin Aluchianesei s-a stins din viata in conditii suspecte. Tanarulde nici 16 ani era component al lotului national de cadeti. A murit duminica, din cauza unei accidentari care nu.

Moarte SUSPECTA a unui CAMPION roman! S-a stins la spital din cauza unei accidentari banale (FOTO)

Luptatorul Cosmin Aluchianesei s-a stins din viata in conditii suspecte. Tanarulde nici 16 ani era component al lotului national de cadeti. A murit duminica, din cauza unei accidentari care nu.

SUA avertizeaza! Alerta de calatorie in toata Europa din cauza amenintarilor teroriste

Departamentul de Stat american a emis luni o alerta de calatorie privind Europa, din cauza pericolului continuu de atentate teroriste pe intreg continentul, potrivit Agerpres. Cetatenilor SUA li se.

Cel mai cunoscut bioenergoterapeut, Eugeniu Radulescu, a murit din cauza unui accident vascular

Eugeniu Radulescu, unul dintre cei mai cunoscuti bioenergoterapeuti din Iasi, s-a stins din viata acum doua zile din cauza unui accident vascular, iar familia a dat de veste ca inmormantarea acestuia.

Ce vor de la Uniunea Europeana candidatii la presedintia Frantei

Centristul Emmanuel Macron promite o reforma a Uniunii Europene, pentru a evita iesirea Frantei din blocul comunitar, iar lidera extremei drepte, Marin Le Pen, se pronunta pentru scoaterea Frantei din UE.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2328 seconds )