Libnet.ro
UNICEF

01:05

Investitorii solicita, din nou, amanarea privatizarii Oltchim

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Investitorii solicita, din nou, amanarea privatizarii Oltchim

Investitorii interesati de Oltchim ar fi solicitat administratorilor judiciari si Ministerului Economiei o noua amanare a termenului limita de depunere a ofertelor pentru preluarea combinatului valcean, ne-au spus surse din Ministerul Economiei. continuă pe Ziarul Bursa

Investitorii solicita, din nou, amanarea privatizarii Oltchim

Update 11:23 O oferta pentru Oltchim La 11:04, un fond elvetian de investitii ar fi depus o oferta pentru preluarea Oltchim, potrivit surselor noastre. Fondul ar fi un jucator-surpriza in cadrul licitatiei, intrucat nu si-ar fi manifestat pana acum interesul pentru preluarea combinatului valcean.

Basescu ii cere din nou lui Ponta sa renunte la acciza. S-ar pune o presiune mult prea mare si inutila asupra mediului economic

Prin intermediul unei scrisori pe care i-a trimis-o premierului Victor Ponta, presedintele Traian Basescu solicita din nou renuntarea la cresterea accizei pe carburant, care ar urma sa intre in vigoare de la 1.

Corlatean, la 96 de ani de la unire: Moldova si Romania vor fi din nou impreuna in familia europeana

Ministrul de Externe, Titus Corlatean, a declarat, joi, ca, la 96 de ani de la unirea Basarabiei cu Romania, R. Moldova se afla in fata unei alte alegeri istorice, iar cele doua tari se vor afla din nou impreuna in marea familie europeana.

Dorel de Targoviste a lovit din nou. A spart doua tevi si a lasat un cartier intreg fara apa

Dorel a lovit din nou. De data aceasta s-a intamplat la Targoviste, unde un cartier intreg a ramas fara apa dupa ce Dorel a spart doua tevi care alimenteaza mai multe blocuri. Apa a inceput sa.

Turcia si Twitter sunt din nou prieteni

Daca nu stiati pana acum subiectul Turcia si Twitter, guvernul Turciei a decis interzicerea folosirii Twitter-ului acum cateva zile, dupa ce o serie de mesaje de pe reteaua sociala il legau pe primul ministru al tarii respective de un scandal de coruptie. O hotarare judecatoreasca impune astazi ridicarea acestei bariere la exprimare, urmand ca in cateva ore serviciul de social media Twitter sa fie permis din nou utilizatorilor din Turcia. Chiar daca multi dintre utilizatori au reusit sa ocoleasca blocajul [].

Privatizarea Oltchim ar putea fi amanata din nou din cauza lipsei de oferte angajante

Niciun investitor nu a depus oferte angajante de cumparare a actiunilor detinute de Oltchim SA la Oltchim SPV pana pe 28 martie, ora 11. 00, termenul limita, a anuntat consortiul de administratori judiciari format din RomInsolv SPRL si BDO Business Restructuring SPRL. Au fost patru potentiali investitori care au achizitionat caietul de sarcini, insa trei dintre ei nu au depus deloc oferte, iar altul a depus o oferta dupa expirarea termenului limita. In aceste conditii, Adunarea Creditorilor ar putea decide amanarea cu o luna a depunerii de oferte.

Disparitia avionului Malaysian Airlines: Noi imagini din satelit arata cateva sute de obiecte plutind in ocean/ Cautarile, sistate din nou din cauza vremii nefavorabile

Vantul puternic si vremea foarte rece au dus din nou la oprirea cautarilor aeriene a avionului Boeing 777 apartinand Malaysian Airlines, despre care se crede ca s-a prabusit in sudul Oceanului Indian. Imagini din satelit oferite de Thailanda arata circa 300 de obiecte plutind in ocean, posibil ramasite rezultate din prabusirea avionului, scrie Reuters.

Managerul lui Schumi isi spune din nou poezia

Managerul lui Michael Schumacher, Sabine Kehm, a iesit miercuri seara in presa germana, alertata de valva pe care au facut-o randurile scrise de fostul medic din Formula 1, Gary Hartstein. Ca si pana acum in cele aproape trei luni de zile de la accidentul lui Schumi, Kehm nu a spus nimic concret.

Parasim zona de cautare. Australia suspenda din nou cautarile avionului FANTOMA, din cauza conditiilor meteorologice

Cautarile unor fragmente ale avionului care efectua zborul MH370 in sudul Oceanului Indian, unde s-a prabusit pe 8 martie, au fost suspendate joi, pentru a doua oara saptamana aceasta, din cauza conditiilor.

Twitter este din nou disponibil in Turcia: Un tribunal a anulat decizia Guvernului

Un tribunal din Turcia a decis miercuri anularea deciziei Guvernului de a bloca accesul la Twitter in tara, transmite ibtimes. co. uk. Autoritatea turca pentru telecomunicatii TIB) a blocat joi seara reteaua de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )