Libnet.ro
UNICEF

00:08

Ioan Aloman, fost jucator la Gaz Metan Medias, a facut infarct inaintea unui meci amical si a murit

Adevărul Adevărul,
Ioan Aloman, fost jucator la Gaz Metan Medias, a facut infarct inaintea unui meci amical si a murit

Fostul jucator al echipei Gaz Metan Medias Ioan Aloman, care se ocupa de organizarea competitiilor sportive la clubul din judetul Sibiu, a facut infarct, duminica seara, dupa prezentarea lotului mediesenilor pentru urmatorul sezon, in timpul incalzirii pentru un meci amical pe care echipa Old Boys a Gaz Metan urma sa-l joace cu juniorii clubului. continuă pe Adevărul

Ioan Aloman, fostul jucator la Gaz Metan Medias, a facut infarct inaintea unui meci amical si a murit

Fostul jucator al echipei Gaz Metan Medias Ioan Aloman, care se ocupa de organizarea competitiilor sportive la clubul din judetul Sibiu, a facut infarct, duminica seara, dupa prezentarea lotului mediesenilor pentru urmatorul sezon, in timpul incalzirii pentru un meci amical pe care echipa Old Boys a Gaz Metan urma sa-l joace cu juniorii clubului.

Ioan Aloman, fost fotbalist la Gaz Metan Medias, a murit in urma unui infarct

Fostul jucator al echipei Gaz Metan Medias Ioan Aloman, care se ocupa de organizarea competitiilor sportive la clubul din judetul Sibiu, a facut infarct, duminica seara, dupa prezentarea lotului mediesenilor pentru urmatorul sezon, in timpul incalzirii pentru un meci amical pe care echipa Old Boys a Gaz Metan urma sa-l joace cu juniorii clubului. Echipele medicale au intervenit imediat, fostul fotbalist fiind transportat cu elicopterul la Targu Mures, dar medicii nu au reusit sa-l mai salveze, anunta News. ro.

Ioan Aloman, fost fotbalist la Gaz Metan Medias, a murit chiar inainte sa participe la un meci demonstrativ

Ioan Aloman, fost jucator la clubul de fotbal Gaz Metan Medias, unde era si organizator de competitii a decedat in urma unui infarct, inainte de a juca in meciul demonstrativ de dupa prezentarea lotului.

A fost stabilit programul noului sezon din Liga 1: FC Viitorul vs Gaz Metan Medias si FCSB vs FC Voluntari, in prima etapa

Vineri, la sediul LPF, a avut loc tragerea la sorti a programului din sezonul 2017-2018 al Ligii 1 la fotbal. In prima etapa a competitiei, FC Viitorul campioana en-titre) va intalni, pe teren propriu, echipa Gaz Metan Medias, in timp ce vicecampioana FCSB va primi vizita formatiei FC Voluntari.

Tragedie in fotbalul romanesc: un oficial al clubului Gaz Metan Medias a murit la prezentarea lotului

Startul noului sezon a fost precedat de un moment devastator pentru trupa pregatita de Cristi Pustai. Ceea ce trebuia sa fie un eveniment frumos s-a transformat intr-o tragedie.

Tragedie in fotbalul romanesc. Un fost jucator a facut infarct pe teren si a murit inaintea unui meci

Tragedie pe terenul de fotbal, la prezentarea lotului formatiei Gaz Metan Medias. Ioan Aloman, unul dintre membrii echipei old boys a clubului, a facut infarct si s-a prabusit pe pista.

O noua tragedie pe stadion: A facut infarct chiar inaintea unui meci(VIDEO)

Inca o tragedie pe un stadion din Romania. Un fost jucator al echipei Gaz Metan Medias a facut infarct chiar inaintea unui meci demonstrativ. Barbatul, in varsta de 60 de ani, a fost.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )