Libnet.ro
UNICEF

23:30

Ioan Cindrea, presedintele Consiliului Judetean Sibiu, a castigat procesul cu ANI

Adevărul Adevărul,
Ioan Cindrea, presedintele Consiliului Judetean Sibiu, a castigat procesul cu ANI

Presedintele Consiliului judetean Sibiu a castigat procesul cu Agentia Nationala de Integritate, care l-a acuzat de conflict de interese. continuă pe Adevărul

Ioan Cindrea a castigat procesul cu ANI

Presedintele Consiliului judetean Sibiu a castigat procesul cu Agentia Nationala de Integritate, care l-a acuzat de conflict de interese.

ANI a pierdut procesul cu fostul deputat Ioan Cindrea.

Fostul deputat Ioan Cindrea a castigat procesul cu Agentia Nationala de Integritate, care l-a acuzat de conflict e interese pentru ca si-a angajat sotia la cabinetul parlamentar, in urma unei decizii definitive a Inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ), relateaza Mediafax. Judecatorii ICCJ au decis sa respinga recursul declarat de ANI la decizia din 21 martie 2012 a Curtii de Apel Alba Iulia, prin care a fost admisa cererea de anulare a actului emis de Agentie in cazul lui Cindrea. In .

Nicolae Zavera va fi vicepresedinte al Consiliului Judetean Teleorman

Postul de vicepresedinte al Consiliului Judetean Teleorman va fi ocupat in urmatoarea sedinta a alesilor judeteni. Potrivit anuntului facut de Liviu Dragnea, presedintele PSD Teleorman, pesedistii il vor propune ca si candidat pe Nicolae Zavera.

Oprescu a castigat procesul in care l-a dat in judecata pe Dan Diaconescu pentru defaimare

Sorin Oprescu a castigat procesul impotriva lui Dan Diaconescu. Instanta a decis ca patronul OTV sa-i plateasca primarului general daune morale de 300. 000 lei. Judecatorii au admis astfel ca in cadrul.

Presedintele Consiliului European vine la Chisinau

Herman Van Rompuy, presedintele Consiliului European, a avut ieri seara, o convorbire telefonica cu premierul Iurie Leanca.

Presedintele Ungariei, intr-o vizita privata in Romania.

Presedintele Ungariei, Ader Janos, aflat in Romania intr-o vizita privata, a fost intampinat in Harghita cu palinca si colac secuiesc, dupa obiceiul zonei, relateaza Agerpres. Ader Janos a facut prima oprire la monumentul din Pasul Nyerges, unde a fost primit de presedintele Consiliului Judetean Harghita, Borboly Csaba, de primarul din Cozmeni, Bodo David, de care apartine zona, de mai multi primari din zona Ciuc, dar si de aproximativ 100 de persoane. Citeste si: VIDEO. Patru extremisti .

Primarul Sorin Oprescu a castigat procesul intentat lui Dan Diaconescu pentru defaimare urmand sa primeasca daune morale de 300.000 lei.

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a castigat lla Tribunalul Bucuresti daune morale de 300. 0000 de lei, intr-un proces in care l-a dat in judecata pe Dan Diaconescu pentru defaimare, acuzandu-l ca timp de doua luni l-a linsat pe postul de televiziune OTV.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )