IOAN LADOSI, PRESEDINTELE APCPR: Pretul carnii la poarta fermei a ajuns la 5,5 - 6 lei pe kilogram, cu 20% mai putin
Pretul carnii de porc la poarta fermei a ajuns la 5,5- 6 lei pe kilogram, cu 20% mai putin fata de anul trecut, a declarat presedintele Asociatiei Producatorilor de Carne de Porc din Romania APCPR), Ioan Ladosi, care a precizat ca in preajma Pastelui este posibil ca pretul carnii de porc sa creasca. continuă pe Ziarul Bursa
• Producatorii de carne de porc: Pretul la poarta fermei a ajuns la 5,5 - 6 lei pe kg., cu 20% mai putin fata de anul trecut
Pretul carnii de porc la poarta fermei a ajuns la 5,5- 6 lei pe kilogram, cu 20% mai putin fata de anul trecut, a declarat pentru News. ro, presedintele Asociatiei Producatorilor de Carne de Porc din Romania APCPR), Ioan Ladosi, care a precizat ca in preajma Pastelui este posibil ca pretul carnii de porc sa creasca.