Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ioan Oltean: PDL va participa la dezbaterile din plen pentru revizuirea Constitutiei

B1 B1,
Ioan Oltean: PDL va participa la dezbaterile din plen pentru revizuirea Constitutiei

Deputatul Ioan Oltean, a declarat, luni, ca PDL va participa la dezbaterile din plen a proiectului de revizuire a Constitutiei pentru a-si sustine amendamentele, cu toate ca a parasit dezbaterile din comisia. continuă pe B1

PDL a parasit lucrarile Comisiei de revizuire a Constitutiei.

Parlamentarii PDL au parasit, luni, dezbaterile din Comisia pentru revizuirea Constitutiei, dupa respingerea propunerii ca aceasta comisie sa reia discutiile la toate articolele din legea fundamentala, pentru a o pune de acord cu referendumul, cu deciziile CC si recomandarile Comisiei de la Venetia, informeaza Mediafax. La inceputul sedintei, deputatul democrat-liberal Ioan Oltean a propus ca membrii comisiei sa reia dezbaterile pe fond, de la primul articol, pe legea fundamentala, solicitarea .

Pe ce loc s-a clasat Eduard Grosu la prima cursa din 2014 pentru noua lui echipa

Sezonul european de ciclism a debutat in prima duminica din februarie cu doua curse de o zi, Marele Premiu de la Marsilia Franta) si Marele Premiu al Coastei Etrusce Italia). La startul acesteia din urma s-a aliniat si Eduard Grosu, sprinterul roman care evolueaza in acest sezon pentru echipa profesionista Vini Fantini - Nipo De Rossa.

Chivu, un interviu memorabil in Italia: Este rasism din plin! Pentru mine, cuvantul tigan nu este o insulta!

Pe picior de plecare de la Inter Milano, Cristi Chivu a lasat in presa italiana din 2008 un interviu de referinta despre tratamentul rasist si anti-romanesc pe care l-a trait in aceasta tara. Sa ne aducem aminte de declaratiile sale pe alocuri dure, dar adevarate, curajoase si patriotice.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2452 seconds )