Libnet.ro
UNICEF

19:00

Ioan Oltean, la RFI: Infiintarea unei comisii in cazul Calarasi ar fi un abuz

Hotnews Hotnews,
 Ioan Oltean, la RFI: Infiintarea unei comisii in cazul Calarasi ar fi un abuz

PDL nu va face parte dintr-o eventuala comisie parlamentara in cazul Calarasi, a declarat la RFI vicepresedintele democrat-liberal Ioan Oltean. El considera un abuz initiativa si spera ca PNL va avea un licar de intelepciune si de minte, pentru a refuza propunerea PSD. continuă pe Hotnews

Ungureanu: infiintarea unei comisii pe cazul Calarasi, politicianism stupid.

Presedintele FC, Mihai Razvan Ungureanu, a declarat, miercuri, ca prin infiintarea unei comisii parlamentare privind cazul Calarasi se incearca a o suta oara legarea numelui presedintelui Basescu de o ipotetica ilegalitate, conform Mediafax. Potrivit lui Ungureanu, ar trebui expuse creditele acordate in perioada mai 2012 octombrie 2013. Citeste si: Antonescu: Nu am vorbit cu Ponta despre Comisia Calarasi, care urmeaza sa ancheteze achizitia de teren agricol a Ioanei Basescu. Zgonea zice .

Ioan Oltean: infiintarea unei comisii in cazul Calarasi este un abuz

PDL nu va face parte dintr-o eventuala comisie parlamentara in cazul Calarasi, a declarat vicepresedintele democrat-liberal Ioan Oltean, el sustinand ca initiativa este un abuz.

Mihai Razvan Ungureanu: infiintarea unei comisii parlamentare pe cazul Calarasi e un gest de un politicianism stupid

Presedintele FC, Mihai Razvan Ungureanu, spune ca prin infiintarea unei comisii parlamentare privind cazul Calarasi se incearca a o suta oara legarea numelui presedintelui Basescu de o ipotetica.

Ponta anunta infiintarea unei comisii parlamentare privind cazul Calarasi. Liberalii spun ca nu au fost contactati pe acest subiect

Premierul Victor Ponta a anuntat, marti, ca a discutat cu liderii grupurilor parlamentare pentru infiintarea unei comisii de ancheta in cazul Calarasi, intrucat comisia de la Senat are o alta misiune, mai.

Ponta anunta a doua comisie de ancheta in cazul Calarasi.

Premierul Victor Ponta a anuntat, marti, ca a discutat cu liderii grupurilor parlamentare pentru infiintarea unei comisii de ancheta in cazul Calarasi, deoarece comisia de la Senat are o alta misiune, respectiv analiza activitatii CEC Bank, transmite Mediafax. Mi-au spus liderii de grup PSD, si de la PNL, si de la PC ca lucreaza la formarea unei comisii comune. ) Liderii de grup vor sa propuna o comisie a Camerei Deputatilor si Senatului care sa ancheteze activitatea tuturor acelor .

Ponta: Antonescu, de acord cu infiintarea comisiei de ancheta Calarasi.

Premierul Victor Ponta a anuntat, marti, ca PNL este de acord cu infiintarea unei comisii de ancheta in ceea ce priveste retrocedarile agricole din judetul Calarasi, transmite Mediafax. Ponta a avut o discutie telefonica, in biroul presedintelui Camerei Deputatilor, cu presedintele Senatului, Crin Antonescu. Citeste si: Ponta anunta a doua comisie de ancheta in cazul Calarasi Premierul afirmase, anterior, ca a discutat cu liderii grupurilor parlamentare pentru infiintarea unei comisii de .

Ponta confirma ca a discutat cu Antonescu despre cazul Calarasi: De principiu, este de acord cu comisia de ancheta

Liderul PSDVictor Ponta a confirmat ca a discutat, la Guvern, cu Crin Antonescu, despre infiintarea unei comisii de ancheta in cazul Calarasi. Acesta spune ca liderul PNL i-a comunicat ca este de acord,.

Ponta vrea comisie de ancheta si in cazul Calarasi. Comisia de la Senat se ocupa strict de activitatea CEC

Premierul Victor Ponta a anuntat marti ca a discutat cu liderii grupurilor parlamentare pentru infiintarea unei alte comisii care sa ancheteze terenul cumparat de fiica presedintelui Traian Basescu, deoarece comisia de la Senat are o alta misiune, respectiv analiza activitatii CEC Bank.

Parlamentul face inca o comisie de ancheta pentru cazul Calarasi. Ponta: Presedintele si-a folosit functia pentru interese personale

Premierul Victor Ponta a anuntat marti ca a discutat cu liderii grupurilor parlamentare pentru infiintarea unei alte comisii care sa ancheteze terenul cumparat de fiica presedintelui Traian Basescu, deoarece comisia de la Senat are o alta misiune, respectiv analiza activitatii CEC Bank.

Anca Boagiu: Cazul Calarasi e doar o fumigena pentru a masca adevaratele probleme actuale, bugetul de stat si descentralizarea

Prim-vicepresedintele PDL Anca Boagiu este de parere ca infiintarea unei comisii de ancheta privind cazul Calarasi si tensiunile aparute intre liderii USL in aceasta situatie sunt doar niste.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2484 seconds )