Libnet.ro
UNICEF

19:30

Ioan Rosca a fost revocat din functia de director general al Electrica, cu trei luni inainte sa-i expire mandatull

Hotnews Hotnews,
 Ioan Rosca a fost revocat din functia de director general al Electrica, cu trei luni inainte sa-i expire mandatull

Consiliul de Administratie al Electrica l-a revocat vineri pe Ioan Rosca din functia de director general al companiei, potrivit unui raport transmis BVB. Pana in momentul in care va fi numit un nou director general, functia va fi ocupata provizoriu de directorul financiar Iuliana Andronache. Mandatul lui Rosca urma sa expire pana cel tarziu in iunie 2016, potrivit unei decizii a Consiliului de Administratie din 26 februarie, perioada in care ar fi trebuit gasit un nou director, in urma unui proces de selectie. continuă pe Hotnews

Ioan Rosca a fost revocat de la conducerea Electrica

Consiliul de Administratie al Electrica SA l-a revocat vineri pe Ioan Rosca din functia de director general, la conducerea companiei fiind numit, interimar, directorul financiar, Iuliana Andronache.

Dacian Ciolos l-a revocat din functie pe guvernatorul Administratiei Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii

Premierul Dacian Ciolos l-a revocat vineri pe Lucian Eduard Simion din functia de guvernator al Administratiei Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii. Decizia a fost publicata in Monitorul Oficial, scrie.

Generali va alege vineri un nou director general

Assicurazioni Generali SpA, al treilea asigurator european, va numi vineri un nou director general, pentru a-l inlocui pe Mario Greco, care, in ianuarie, a parasit pe neasteptate compania, pentru a conduce Zurich Insurance Group, au declarat, pentru Reuters, surse care au dorit sa-si pastreze anonimatul.

Romsilva a demarat procedura de selectie pentru ocuparea functiei de director general

Regia Nationala a Padurilor RNP) Romsilva a demarat, recent, procedura de selectie pentru ocuparea functiei de director general, iar anuntarea rezultatului final este programata pentru 8 aprilie 2016, a aratat, marti, intr-un comunicat de presa, Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor MMAP).

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )