Libnet.ro
UNICEF

10:30

Ioana Basescu, fiica fostului presedinte al Romaniei, la Sectia 1 de Politie

Adevărul Adevărul,
Ioana Basescu, fiica fostului presedinte al Romaniei, la Sectia 1 de Politie

Ioana Basescu, fiica fostului presedinte al Romaniei Traian Basescu, s-a prezentat miercuri la Sectia 1 de Politie din Capitala, asa cum i se impune prin masura controlului judiciar dispus in dosarul in care este acuzata de abuz in serviciu si spalare de bani. continuă pe Adevărul

Ioana Basescu s-a prezentat la Sectia 1 de Politie. Fiica fostului presedinte se afla sub control judiciar

Ioana Basescu, fiica fostului presedinte Traian Basescu, s-a prezentat miercuri la Sectia 1 de Politie, avand in vedere controlul judiciar impus in dosarul in care este acuzata de instigare.

Ioana Basescu s-a prezentat la Sectia 1 de Politie, in dosarul privind finantarea campaniei electorale din 2009

Ioana Basescu s-a prezentat, miercuri dimineata, la Sectia 1 de Politie. Ea este cercetata sub control judiciar, in 22 septembrie, intr-un dosar legat de finantarea campaniei prezidentiale din 2009, fiind acuzata de instigare la abuz in serviciu si la spalare de bani.

Gabriela Firea anunta ca si-a retras plangerea impotriva fostului presedinte Traian Basescu

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca si-a retras plangerea impotriva fostului presedinte al Romaniei, Traian Basescu, pentru acuzatiile de santaj, precizand ca au trecut doi ani de cand a depus aceasta plangere, informeaza Mediafax.

Gabriela Firea si-a retras plangerea penala impotriva fostului presedinte Traian Basescu

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea a anuntat ca si-a retras plangerea impotriva fostului presedinte al Romaniei, Traian Basescu, pentru acuzatiile de santaj.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, anunta ca si-a retras plangerea impotriva fostului presedinte Traian Basescu: Nu a fost o decizie simpla

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, anunta ca si-a retras plangerea impotriva fostului presedinte Traian Basescu: Nu a fost o decizie simpla .

Klaus Iohannis si Calin Popescu-Tariceanu participa la inmormantarea fostului presedinte israelian Shimon Peres

Presedintele Klaus Iohannis si seful Senatului, Calin Popescu Tariceanu, vor participa, vineri, la inmormantarea fostului presedinte israelian si laureat al Premiului Nobel pentru Pace, Shimon Peres, care va avea loc la cimitirul de pe Muntele Hertzl din Ierusalim.

Elena Udrea, informatii-cheie din dosarul in care apare si numele Ioanei Basescu: Apare la momentul potrivit

Elena Udrea, a oferit o serie de informatii-cheie din dosarul de precampanie electorala, in care apare si fiica fostului presedinte, Ioana Basescu. Al catelea dosar este nici nu m.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2421 seconds )