Libnet.ro
UNICEF

01:05

Iohannis a adoptat o declaratie privind masurile antitero

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Iohannis a adoptat o declaratie privind masurile antitero

Presedintele Klaus Iohannis a anutat, ieri, ca, la Consiliul European, a adoptat, in numele tarii noastre, o declaratie privind combaterea terorismului, seful statului subliniind ca masurile care vor fi decise trebuie aplicate fara diferente de tratament intre statele membre Schengen si cele din afara zonei, scriu surse din presa. continuă pe Ziarul Bursa

SURSE: Presedintele Klaus Iohannis va avea o intalnire cu omologul ucrainean, Petro Poroshenko

Presedintele Klaus Iohannis va avea, joi, in marja reuniunii Consiliului European care va avea loc la Bruxelles, o intalnire bilaterala cu presedintele Ucrainei, Petro Porosenko, temele de discutie vizand.

Scrisoare deschisa a Diasporei catre presedintele Klaus Iohannis referitoare la problemele cu care se confrunta Romania

In cadrul unei receptii la Ambasada Romaniei din Paris organizata cu ocazia vizitei presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis, liderului de la Palatul Cotroceni i-a fost inmanata, miercuri seara, o scrisoare deschisa de catre o reprezentanta a unui grup din Diaspora, textul referindu-se la problemele cu care se confrunta tara noastra.

EXCLUSIV Cum sa faci 1,9 milioane de dolari canadieni intr-o luna. Scrisoarea Gabriel Resources catre presedintele Klaus Iohannis valoreaza o mica avere

Scrisoarea trimisa recent de Gabriel Resources cate presedintele Iohannis, in care statul roman era amenintat cu un proces international, a dublat pretul actiunilor companiei. Investigatia unui avocat clujean a dus la concluzia ca pretul actiunilor ar fi manipulat pentru castiguri de milioane de dolari. Firma care a cumparat 4,3 milioane de actiuni Gabriel Resources in urma cu o luna poate face un profit de 1,9 milioane de dolari canadieni.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )