Libnet.ro
UNICEF

08:30

Iohannis si Blaga vor avea miercuri o intalnire comuna cu delegatia FMI

România Liberă România Liberă,
Iohannis si Blaga vor avea miercuri o intalnire comuna cu delegatia FMI

Sefii PDL si PNL Vasile Blaga si Klaus Iohannis, impreuna cu reprezentanti ai celor doua partide, urmeaza sa aiba, miercuri, o intalnire comuna cu membrii delegatiei FMI pentru a discuta si despre reducerea CAS cu 5% . continuă pe România Liberă

Liderii PDL si PNL vor avea miercuri o intalnire comuna cu delegatia FMI

Liderul PDL Vasile Blaga si liderul PNL Klaus Iohannis, impreuna cu reprezentanti ai celor doua partide, urmeaza sa aiba, miercuri, o intalnire comuna cu membrii delegatiei FMI pentru a discuta si despre.

Liderii PDL si PNL vor avea miercuri o intalnire comuna cu delegatia FMI

Liderii PDL si PNL urmeaza sa aiba, miercuri, o intalnire comuna cu membrii delegatiei FMI pentru a discuta si despre reducerea CAS cu 5% .

Liderii PDL si PNL vor avea maine o intalnire comuna cu delegatia FMI

Liderii PDL si PNL, Vasile Blaga respectiv Klaus Iohannis, impreuna cu reprezentanti ai celor doua partide, urmeaza sa aiba, maine, o intalnire comuna cu membrii delegatiei FMI pentru a discuta si despre reducerea CAS cu 5%, a declarat, ieri, pentru surse din presa, deputatul PDL Gheorghe Ialomitianu, transmit acestea.

Liderii PNL si PDL se vor intalni miercuri cu reprezentantii FMI

Liderul PDL, Vasile Blaga si cel al PNL, Klaus Iohannis, alaturi de reprezentantii celor doua partide, urmeaza sa se intalneasca, miercuri, cu membrii delegatiei FMI. Pe lista discutiilor se afla si reducerea CAS cu 5%, a declarat, luni, deputatul PDL.

Strigat de revolta! Sindicalistii de la metrou vor picheta, miercuri si joi, sediul Guvernului

Sindicalistii de la metrou, nemultumiti ca nu au primit niciun raspuns privind revendicarile lor, anunta reluarea actiunilor de protest in zilele de miercuri si joi, cand vor picheta sediul Guvernului, se.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )