Libnet.ro
UNICEF

18:00

Iohannis despre cazul Basescu-Anghel: Apar acuzatii care pot duce in zona sigurantei nationale

România Liberă România Liberă,
Iohannis despre cazul Basescu-Anghel: Apar acuzatii care pot duce in zona sigurantei nationale

Liderul interimar al PNL, Klaus Iohannis, prezent, joi, la Buzau, a declarat ca scandalul in care este implicat Mircea Basescu si in care apare implicit si numele sefului statului este o chestiune ce duce spre siguranta nationala, el adaugand ca toate cancelariile lumii sunt cu ochii pe Bucuresti. continuă pe România Liberă

Presa internationala a preluat dezvaluirile Antena 3 despre cazul lui Mircea Basescu

Presa internationala a preluat, joi, informatiile difuzate de Antena 3 referitoare la scandalul in care este implicat Mircea Basescu. Printre publicatiile si agentiile de stiri internationale care au.

Premierul Ponta: Discursul lui Traian Basescu despre cazul fratelui sau este o ipocrizie daca nu este insotit si de demisie

Discursul presedintelui Traian Basescu legat de cazul fratelui sau reprezinta o ipocrizie daca nu va fi insotit si de demisia din functia prezidentiala, considera premierul Victor Ponta. Orice decizie a.

Titus Corlatean: E deranjant faptul ca ambasada Romaniei a aflat din presa despre cazul adolescentului batut in Franta

Ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlatean, a afirmat, marti, ca este deranjant faptul ca Ambasada Romaniei a aflat din presa si nu de la autoritatile franceze despre ceea ce s-a intamplat in cazul adolescentului roman de etnie roma batut in Franta.

Ministrul de Externe, despre cazul minorului roman linsat in Franta

Ministrul de Externe, Titus Corlatean, a comentat in emisiunea 100 de Minute de la Antena 3 cazul romului de origine romana linsat in Franta. Autopritatile franceze au deschis o ancheta pentru.

Ce a declarat Titus Corlatean despre cazul adolescentului roman, linsat la Paris: E deranjant

Ministrul de Externe, Titus Corlatean, a declarat, marti, ca este deranjant ca Ambasada de la Paris a aflat din presa de cazul minorului linsat si nu de la autoritatile franceze, subliniind ca politicienii.

Titus Corlatean: E deranjant faptul ca Ambasada de la Paris a Romaniei a aflat din presa despre cazul adolescentului batut in Franta

Ministrul de Externe, Titus Corlatean, a declarat, marti, ca este deranjant ca Ambasada de la Paris a aflat din presa de cazul minorului linsat si nu de la autoritatile franceze, subliniind ca politicienii din vest trebuie sa puna capat reactilor rasiste.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )