Libnet.ro
UNICEF

23:30

Iohannis, despre Ponta presedinte: E gresit sa dai toata puterea unui singur om. Ponta: Iohannis va aduce Romania inapoi in 2010 (VIDEO)

B1 B1,
Iohannis, despre Ponta presedinte: E gresit sa dai toata puterea unui singur om. Ponta: Iohannis va aduce Romania inapoi in 2010 (VIDEO)

Victor Ponta si Klaus Iohannis au comentat, miercuri seara, in cadrul celei de-a doua dezbateri electorale din aceasta finala prezidentiala, difuzata de B1 TV, de ce nu e bine ca opozantul fiecaruia sa ajunga. continuă pe B1

Iohannis, despre Ponta presedinte: E gresit sa dai toata puterea unui singur om. Ponta: Iohannis va aduce Romania inapoi in 2010

Victor Ponta si Klaus Iohannis au comentat, miercuri seara, in cadrul celei de-a doua dezbateri electorale din aceasta finala prezidentiala, difuzata de B1 TV, de ce nu e bine ca opozantul fiecaruia sa ajunga.

Dezbaterea Klaus Iohannis-Victor Ponta, la Realitatea TV: cum arata duelul prezidentiabililor (LIVE TEXT)

Klaus Iohannis a venit marti seara sa il confrunte pe Victor Ponta in studioul Realitatea TV, potrivit televiziunii de stiri. Dezbaterea dintre cei doi candidati la presedintie este mult asteptata in spatiul public, dupa ce Iohannis si Ponta nu au.

Dezbaterea Klaus Iohannis-Victor Ponta, la Realitatea TV: cum arata duelul prezidentiabililor

Klaus Iohannis a venit marti seara sa il confrunte pe Victor Ponta in studioul Realitatea TV. Dezbaterea dintre cei doi candidati la presedintie era asteptata in spatiul public, dupa ce Iohannis si Ponta nu au reusit pana acum sa ajunga la o intelegere.

Iohannis: USL s-a rupt pentru ca PSD a vrut toata puterea. Ponta: Sunteti o poleiala intre Ratiu si Antonescu, iar la interior - Basescu

Klaus Iohannis i-a raspuns lui Victor Ponta, in cadrul primei dezbateri electorale dinainte de turul doi, ca nu se simte vinovat de ruperea USL. Aveti vreun moment un sentiment de vinovatie fata de milioanele .

Ponta si Iohannis, despre drepturile ministrilor. Iohannis: E obligatorie modificarea legislatiei privind imunitatea. Ponta: Voi da avize pentru toti

Victor Ponta siKlaus Iohannis, au dezbatut, miercuri seara, drepturile ministrilor in comparatie cu cele ale celorlalti cetateni ai Romaniei, in cea de a doua dezbatere inaintea alegerilor.

Ponta si Iohannis, despre drepturile ministrilor. Iohannis: E obligatorie modificarea legislatiei privind imunitatea. Ponta: Voi da avize pentru toti (VIDEO)

Victor Ponta siKlaus Iohannis, au dezbatut, miercuri seara, drepturile ministrilor in comparatie cu cele ale celorlalti cetateni ai Romaniei, in cea de-a doua dezbatere inaintea alegerilor.

Iohannis, despre o posibila coabitare cu Ponta: Vom avea eventual o colaborare institutionala. Sunt dispus la negociere politica

Candidatul ACL la Presedintie, Klaus Iohannis, a afirmat duminica seara, in emisiunea Buna seara, Romania, de pe B1 TV, ca in cazul in care va ajunge presedintele tarii, nu va coabitata cu Victor Ponta,.

Iohannis, despre un sprijin din partea lui Antonescu: Nu ar fi fost rau, dar nu a facut-o

Klaus Iohannis, candidatul Aliantei Crestin-Liberale, intrebat daca l-ar fi ajutat ca fostul presedinte PNL Crin Antonescu sa il sprijine in turul II, Klaus Iohannis a spus: Nu ar fi fost rau, dar, din motive pe care nu le cunosc, nu a facut-o. El a mentionat ca a avut un schimb de mesaje cu Antonescu acum cateva zile, unul neutru.

VIDEO A doua dezbatere Klaus Iohannis - Victor Ponta, la B1 TV: Iohannis l-a atacat dur pe Ponta pe temele coruptiei, plagiatului, amnistiei si gratierii, in timp ce Ponta a insistat pe paralela cu Basescu si pe faptul ca primarul Sibiului ar fi nepregat

Klaus Iohannis si Victor Ponta s-au intalnit din nou, miercuri seara, la B1 TV, in cadrul celei de-a doua dezbateri televizate dintre cei doi politicieni calificati in turul doi al alegerilor prezindentiale, moderata de Madalina Puscalau. Klaus Iohannis a parut mult mai in largul lui si l-a pus in cateva randuri in dificultate pe Victor Ponta, in special in momentul in care i-a cerut acestuia ca intre barbatii sa convoace vineri Parlamentul pentru a respinge legea amnistiei si pentru a ridica imunitatea tuturor parlamentarilor pentru care DNA a cerut acest lucru. Ponta nu a oferit un raspuns clar.

A doua dezbatere: Iohannis relaxat, Ponta apoplectic, liberalism si peronism

Rar l-am vazut pe plagiator mai enervat. L-a scos din minti zambetul lui Klaus Iohannis. Dar cred ca lucrul care l-a exasperat a fost salva cu care a inceput dezbaterea, momentul in care profesorul de liceu Klaus Iohannis i-a atras atentia micului Ceausescu, cum inspirat l-a numit Monica Macovei, ca este un snapan, un hot, un potlogar, ca a copiat. Din acea clipa, sarlatanul Ponta si-a pierdut controlul de sine. A scos pe gura tot felul de minuni, intre care aceasta: Nu poti ridica nimic durabil fara mana stanga si mana dreapta.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )