Libnet.ro
UNICEF

10:30

Iohannis discuta azi cu reprezentantii partidelor parlamentare despre finantarea Apararii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Iohannis discuta azi cu reprezentantii partidelor parlamentare despre finantarea Apararii

Presedintele Klaus Iohannis a convocat astazi partidele si formatiunile politice reprezentate in Parlament pentru consultari pe tema finantarii Apararii, potrivit Administratiei Prezidentiale. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis discuta luni cu reprezentantii partidelor parlamentare despre finantarea Apararii

Presedintele Klaus Iohannis a convocat luni partidele si formatiunile politice reprezentate in Parlament pentru consultari pe tema finantarii Apararii. Potrivit Administratiei Prezidentiale, pe agenda discutiilor se afla incheierea unui acord politic cu scopul asigurarii, in anul 2017, a unui prag minimal de 2% din PIB pentru Ministerul Apararii Nationale.

UPDATE Au inceput discutiile de la Cotroceni intre Klaus Iohannis si reprezentantii partidelor parlamentare despre finantarea Apararii

Presedintele Klaus Iohannis a convocat luni partidele si formatiunile politice reprezentate in Parlament pentru consultari pe tema finantarii Apararii. Potrivit Administratiei Prezidentiale, pe agenda discutiilor se afla incheierea unui acord politic cu scopul asigurarii, in anul 2017, a unui prag minimal de 2% din PIB pentru Ministerul Apararii Nationale. Ora 10:00 Discutiile de la Ctroceni intre presedinte si sefii de partide au inceput.

Iohannis are consensul partidelor parlamentare pentru 2% din PIB la Aparare

Actualizare 15:40 Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, in urma cu putin timp, ca a obtinut consensul partidelor parlamentare pentru alocarea a 2% din bugetul de stat catre Aparare, seful statului apreciind ca, astfel, este obtinuta predictibilitatea sectorului.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2326 seconds )