Libnet.ro
UNICEF

10:00

Iohannis: Nu este bine sa se stabileasca un prag privind abuzul in serviciu. Ori s-a comis, ori nu s-a comis

Adevărul Adevărul,
Iohannis: Nu este bine sa se stabileasca un prag privind abuzul in serviciu. Ori s-a comis, ori nu s-a comis

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, cu privire la proiectul de modificare a Codurilor penale, ca nu considera oportuna introducerea unui prag pentru abuzul in serviciu, pentru ca infractiunea fie a fost comisa, fie nu, iar acest lucru este stabilit de judecator. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis: Nu cred ca este bine sa se introduca un prag pentru abuzul in serviciu

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi ca nu este de acord si nici nu considera posibila introducerea unui prag valoric in ceea ce priveste infractiunea de abuz in serviciu.

Guvernul cere Curtii Constitutionale sa respinga ca inadmisibila cererea Bombonicai Prodan, fosta sotie a lui Dragnea, privind abuzul in serviciu (adevarul.ro)

Guvernul cere Curtii Constitutionale sa respinga ca inadmisibila exceptia ridicata de Bombonica Prodana, fosta sotie a liderului PSD, Liviu Dragnea, privind lipsa pragul valoric pentru incriminarea infractiunii de abuz in serviciu, anunta adevarul. ro.

EXCLUSIV Sorin Grindeanu cere Curtii Constitutionale sa respinga ca inadmisibila exceptia Bombonicai Dragnea privind abuzul in serviciu

Premierul Romaniei, Sorin Grindeanu, cere Curtii Constitutionale sa respinga ca inadmisibila exceptia ridicata de Bombonica Dragnea, fosta sotie a liderului PSD, Liviu Dragnea, privind lipsa pragul valoric pentru incriminarea infractiunii de abuz in serviciu. CCR a fixat ca termen de judecata a exceptie de neconstitutionalitate data de 6 iunie 2017.

Iohannis: Introducerea unui prag pentru abuzul in serviciu ar fi arbitrara si nu ar ajuta

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca nu este de acord cu introducerea unei limite minime a prejudiciului pentru infractiunea de abuz in serviciu. in opinia acestuia, stabilirea unui prag ar fi.

Guvernul si Ministerul Justitiei resping admiterea exceptiei privind abuzul in serviciu, ridicata de Bombonica Prodana, fosta sotie a lui Liviu Dragnea

Guvernul cere Curtii Constitutionale a Romaniei respingerea exceptiei formulate de fosta sotie a lui Liviu Dragnea, privind lipsa pragului valoric pentru abuzul in serviciu, au declarat surse guvernamentale pentru Mediafax.

O tanara de 24 de ani a murit dupa ce a nascut prin cezariana, la un spital din Arad; medicii spun ca bebelusul este bine

O tanara de 24 de ani a intrat in stop cardio-respirator la aproximativ 20 de minute dupa ce a nascut prin cezariana la Spitalul Orasenesc Ineu, fiind declarata moarta dupa mai mult de o ora si jumatate de manevre de resuscitare, cazul fiind cercetat de catre o comisie de medici. Copilul s-a nascut sanatos si este sub supravegherea medicilor, transmite News. ro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )