Libnet.ro
UNICEF

17:00

Iohannis, la exercitiul Saber Guardian: intotdeauna este bine ca inamicul sa fie surprins, in cazul nostru spectatorul

Adevărul Adevărul,
Iohannis, la exercitiul Saber Guardian: intotdeauna este bine ca inamicul sa fie surprins, in cazul nostru spectatorul

Presedintele Klaus Iohannis a participat, sambata, la Ziua Distinsilor Vizitatori din cadrul exercitiului multinational Saber Guardian 2017, aratandu-se impresionat de desfasurarea de forte si de calitatile comandantilor NATO si romani. El a spus ca astfel de exercitii ajuta ca inamicul sa fie intotdeauna surprins, in cazul de fata fiind vorba despre spectatori. continuă pe Adevărul

Presedintele Iohannis a ajuns la Cincu

ACTUALIZARE 12:26 Iohannis, la exercitiul Saber Guardian: intotdeauna este bine ca inamicul sa fie surprins, in cazul nostru spectatorul Presedintele Klaus Iohannis a participat la Ziua Distinsilor Vizitatori din cadrul exercitiului multinational Saber Guardian 2017, aratandu-se impresionat de desfasurarea de forte si de calitatile comandantilor NATO si romani. El a spus ca astfel de exercitii ajuta ca inamicul sa fie intotdeauna surprins, in cazul de fata fiind vorba despre spectatori. ------ Presedintele Klaus Iohannis a ajuns la Cincu Brasov), la Centrul de Instruire pentru Lupta al Fortelor Terestre ''Getica '', unde se desfasoara exercitiul militar multinational Saber Guardian 2017, potrivit unor surse din presa.

Iohannis, la exercitiul militar Saber Guardian 2017: intotdeauna este bine ca si inamicul sa fie surprins, in cazul nostru spectatorul

Presedintele Klaus Iohannis a participat, sambata, la Ziua Distinsilor Vizitatori din cadrul exercitiului multinational Saber Guardian 2017.

Comandantul Armatei Statelor Unite in Europa, la exercitiul Saber Guardian: NATO lasa usa deschisa pentru Rusia, dar trebuie sa arate ca Alianta e puternica si pregatita pentru orice

Comandantul Fortelor Terestre americane din Europa, Ben Hodges, sustine ca NATO lasa usa deschisa pentru Rusia, dar ca trebuie sa arate ca Alianta este puternica si pregatita pentru orice.

Presedintele Klaus Iohannis participa la exercitiul militar Saber Guardian de la Cincu

Presedintele Klaus Iohannis participa sambata, la Cincu, in judetul Brasov, la Ziua Distinsilor Vizitatori a exercitiului Getica Saber din cadrul Saber Guardian 2017, la care sunt prezenti aproximativ 5. 000 de militari din tara si din strainatate.

Militarii de la Saber Guardian au participat la un exercitiu in premiera dupa 89 - recuperare a unei treceri peste Dunare

Militarii prezenti la exercitiul multinational Saber Guardian au participat, miercuri, la o secventa de recuperare a unei treceri peste fluviul Dunarea, un exercitiu executat in premiera dupa 1989. La acesta au luat parte militari din Fortele Terestre, Fortele Aerine si Fortele Navale, dar si militari americani.

Un proiectil folosit in cadrul exercitiului militar Saber Guardian 17 din Cincu a aterizat in gradina unui localnic

Un proiectil militar folosit in cadrul exercitiului Saber Guardian 17 care are loc in Centrul National de Instruire intrunita Getica CNII) din Cincu judetul Brasov) a aterizat in gradina unui localnic din Merghindeal judetul Sibiu), fara a exista probleme deosebite. Evenimentul este insa cercetat de catre Ministerul Apararii Nationale MApN), avand in vedere ca munitia a parasit perimetrul protejat al poligonului.

Un proiectil folosit in cadrul exercitiului militar Saber Guardian 17 de la Cincu a aterizat in gradina unui localnic din Merghindeal

Un proiectil militar folosit in cadrul exercitiului Saber Guardian 17 care are loc in Centrul National de Instruire Intrunita Getica CNII) din Cincu judetul Brasov) a aterizat in gradina unui localnic din Merghindeal judetul Sibiu), fara a exista probleme deosebite. Evenimentul este insa cercetat de catre Ministerul Apararii Nationale MApN), avand in vedere ca munitia a parasit perimetrul protejat al poligonului, scrie News. ro.

Un proiectil folosit in cadrul exercitiului militar Saber Guardian 17 a aterizat intr-o gradina din Merghindeal

Un proiectil militar folosit in cadrul exercitiului Saber Guardian 17 care are loc in Centrul National de Instruire intrunita Getica CNII) din Cincu judetul Brasov) a aterizat in gradina unui localnic din Merghindeal judetul Sibiu), fara a exista probleme deosebite.

Un proiectil folosit in cadrul exercitiului militar Saber Guardian 17 din Cincu a aterizat in gradina unui localnic

Un proiectil militar folosit in cadrul exercitiului Saber Guardian 17 care are loc in Centrul National de Instruire intrunita Getica CNII) din Cincu judetul Brasov) a aterizat.

MAE saluta desfasurarea exercitiului militar Saber Guardian 17 pe teritoriul Romaniei: Acest eveniment contribuie la consolidarea posturii de aparare si descurajare pe flancul estic al NATO

Ministerul Afacerilor Externe a salutat, joi, desfasurarea pe teritoriul Romaniei a exercitiului militar multinational Saber Guardian 17, condus de Fortele Terestre ale SUA in Europa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )