Libnet.ro
UNICEF

22:00

Iohannis face o noua petrecere cu liberalii la un restaurant din Sibiu

România Liberă România Liberă,
Iohannis face o noua petrecere cu liberalii la un restaurant din Sibiu

Presedintele ales Klaus Iohannis cineaza, joi seara, la un restaurant din municipiul Sibiu cu membrii staff-ului de campanie si cu colegii din noul PNL, dar si cu consilieri locali si primari din judet, transmite Mediafax. continuă pe România Liberă

Sute de liberali, in frunte cu Iohannis si Blaga, sarbatoresc victoria in alegeri la un restaurant din Capitala

Presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, celebreaza rezultatul alegerilor prezidentiale intr-un restaurant din Capitala, insotit de Vasile Blaga si de aproximativ 400 de liberali.

Iohannis si Blaga petrec victoria alegerilor alaturi de 400 de liberali, la un restaurant din Capitala (VIDEO)

Klaus Iohannis, petrecere cu 400 liberali la un restaurant din Capitala. Consilieri generali, presedinti de organizatii, vicepresedinti de organizatii, parlamentari, toti iau parte la intalnirea cu.

Iohannis si Blaga s-au intalnit cu parlamentarii si liderii PNL la un restaurant din Capitala

Liderii si parlamentarii PNL s-au intalnit miercuri seara, impreuna cu presedintele ales Klaus Iohannis si copresedintele PNL, Vasile Blaga, la un restaurant din Capitala pentru a sarbatori victoria din alegerile prezidentiale, potrivit agentiei Mediafax.

Iohannis a convocat liderii PNL la un restaurant din Capitala

Liderii si parlamentarii PNL s-au intalnit miercuri seara, impreuna cu presedintele ales Klaus Iohannis la un restaurant din Capitala pentru a sarbatori victoria din alegerile prezidentiale, informeaza Mediafax.

Iohannis face vizite in Republica Moldova si SUA inainte de depunerea juramantului

Presedintele ales, Klaus Iohannis, va merge in vizia inChisinau la sfarsitul acestei saptamani si va mai face o vizita inStatele Unite, inainte de depunerea juramantului in plenul.

Ultimii 5 militari care au murit in accidentul de elicopter din Sibiu au fost inmormantati

Ultimii cinci miltari care au murit in urma accidentului de elicopter din judetul Sibiu au fost condusi pe ultimul drum. Ei au fost inmormantati cu onoruri militare, iar prietenii, rudele le-au fost.

TRAGICOMEDIE: O firma face angajari intr-o comuna din Botosani, oamenii nu vor sa munceasca. Apelul disperat al primarului: Nu se mai poate trai din ajutoare sociale

Caz tragicomic intr-o comuna din judetul Botosani. Desi o firma cunoscuta a pus la dispozitia satenilor zeci de locuri de munca in domeniul confectiilor, cu transport asigurat si o leafa decenta, se pare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )