Libnet.ro
UNICEF

00:08

Iohannis face vizite in Republica Moldova si SUA inainte de depunerea juramantului

Antena3 Antena3,
Iohannis face vizite in Republica Moldova si SUA inainte de depunerea juramantului

Presedintele ales, Klaus Iohannis, va merge in vizia inChisinau la sfarsitul acestei saptamani si va mai face o vizita inStatele Unite, inainte de depunerea juramantului in plenul. continuă pe Antena3

Surse: Iohannis va avea o vizita in Republica Moldova si in SUA inainte de depunerea juramantului

Presedintele ales, Klaus Iohannis va face o vizita la Chisinau la finalul acestei saptamani si o alta vizita in Statele Unite ale Americii, inainte de depunerea juramantului in plenul Parlamentului si exercitarea efectiva a mandatului, au declarat, marti, pentru Mediafax surse oficiale.

Surse: Iohannis va efectua doua vizite oficiale, in Republica Moldova si SUA, inainte de depunerea juramantului

Presedintele ales, Klaus Iohannis, va efectua doua vizite oficiale - in Republica Moldova si Statele Unite -, inainte de depunerea juramantului in plenul Parlamentului si exercitarea efectiva a mandatului, relateaza Mediafax, citand surse oficiale.

Surse: Iohannis va avea o vizita in Republica Moldova si in SUA inainte de depunerea juramantului

Presedintele ales, Klaus Iohannis va face o vizita la Chisinau la finalul acestei saptamani, potrivit unor surse oficiale. De asemenea, Iohannis va efectua o alta vizita in Statele Unite ale Americii,.

Iohannis va avea o vizita in Republica Moldova si in SUA inainte de depunerea juramantului

Presedintele ales, Klaus Iohannis va face o vizita la Chisinau la finalul acestei saptamani, a confirmat, marti, stafful presedintelui. Detalii AICI)De asemenea, Iohannis va efectua o alta vizita in.

Presa din Republica Moldova: Klaus Iohannis va face vineri o vizita la Chisinau

Presedintele ales Klaus Iohannis, va face o vizita la Chisinau, a anuntat presa din Republica Moldova, care sustine ca informatia a fost confirmata de staff-ul din Romania al luiIohannis. Potrivit.

Acordul de asociere cu UE a avantajat agricultura din Republica Moldova

Republica Moldova s-a angajat intr-un proces complex de reformare si restructurare economica odata cu semnarea Acordului de Asociere, care echivaleza cu o realizare istorica pentru sectorul agricol al Republicii Moldova.

Rusia isi mobilizeaza fortele de la Chisinau pentru a impiedica Republica Moldova sa se apropie de UE (FOTO)

Rusia isi mobilizeaza fostii ofiteri KGB si ai structurilor de forta din Republicii Moldova pentru a impiedica Republica Moldova sa se apropie de Uniunea Europeana, relateaza Unimedia. intr-o reuniune de.

Proiectele Rusiei in Republica Moldova: Dodon si Usatii

Igor Dodon si Renato Usatii reprezinta doua proiecte politice ale Federatiei Ruse in Republica Moldova, care au drept scop deturnarea parcursului European au apreciat mai multi experti in cadrul emisiunii Fabrika de la postul de televiziune Publika TV, transmite IPN.

Republica Moldova: Partidul Comunistilor conduce in sondaje, cu o saptamana inaintea alegerilor parlamentare

Partidul Comunistilor din Republica Moldova PCRM) se mentine pe primul loc cu o saptamana inaintea alegerilor legislative din 30 noiembrie, potrivit unui sondaj IMAS publicat sambata, care arata totodata ca, in ceea ce priveste politica externa, cetatenii moldoveni sunt indecisi intre Rusia si UE, anunta Mediafax.

Cutremurul din Romania a fost resimtit in Republica Moldova si Bulgaria

Cutremurul cu magnitudinea de 5,7 grade pe scara Richter, produs sambata seara in Romania, in zona seismica Vrancea, a fost resimtit in Republica Moldova si nordul Bulgariei, dar nu a provocat victime sau.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2369 seconds )