Libnet.ro
UNICEF

21:00

Iohannis: Imi doresc ca impreuna, romanii de pe ambele maluri ale Prutului, sa ne regasim in UE

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Iohannis: Imi doresc ca impreuna, romanii de pe ambele maluri ale Prutului, sa ne regasim in UE

Presedintele Klaus Iohannis a transmis joi un mesaj, de Ziua Independentei Republicii Moldova, prin care isi exprima dorinta ca romanii de pe ambele maluri ale Prutului sa se regaseasca in Uniunea Europeana si reafirma sprijinul Romaniei. continuă pe Wall-Street Ro

Klaus Iohannis: imi doresc ca romanii de pe ambele maluri ale Prutului sa ne regasim in Uniunea Europeana si sa participam la consolidarea valorilor europene

Presedintele Klaus Iohannis a transmis joi un mesaj de Ziua Independentei Republicii Moldova prin care isi exprima dorinta ca romanii de pe ambele maluri ale Prutului sa ne regasim in Uniunea Europeana si.

Iohannis vrea integrarea Republicii Moldova in UE. Ce mesaj a transmis cu ocazia Zilei Independentei

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a transmis, joi, un mesaj de Ziua Independentei Republicii Moldova, prin care isi exprima dorinta ca romanii de pe ambele maluri ale Prutului sa se regaseasca in Uniunea Europeana si reafirma sprijinul Romaniei pentru aderarea la structurile Uniunii Europene.

Mesaj important al lui Klaus Iohannis pentru romanii din Moldova

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj, de Ziua Independentei Republicii Moldova, prin care isi exprima dorinta ca romanii de pe ambele maluri ale Prutului sa se regaseasca in Uniunea Europeana.

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )