Libnet.ro
UNICEF

18:15

Iohannis insista cu organizarea alegerilor si la 10.000 de cazuri: Democratia nu trebuie pusa in paranteza

Adevărul Adevărul,
Iohannis insista cu organizarea alegerilor si la 10.000 de cazuri: Democratia nu trebuie pusa in paranteza

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis a declarat joi, in deschiderea sedintei de Guvern, ca alegerile parlamentare din iarna ar trebui sa se tina in continuare, in ciuda faptului ca Romania a atins azi aproape 10. 000 de cazuri de COVID-19 pe zi. Seful Statului a argumentat ca democratia nu trebuie pusa in paranteza si a dat exemplul Statelor Unite. continuă pe Adevărul

Ce spune Klaus Iohannis despre posibilitatea amanarii alegerilor la 10.000 de cazuri pe zi

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat ca expertii nu recomanda acum amanarea alegerilor, dar nici la 10. 000 de cazuri.

Klaus Iohannis, despre alegeri in pandemie: Este posibila organizarea in conditii de siguranta Democratia se garanteaza prin alegeri libere (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis prezideaza sedinta de Guvern din cursul serii de joi, 5 noiembrie. Seful statului a discutat si despre organizarea alegerilor parlamentare din data de 6 decembrie, in contextul.

CATALIN IVAN: Organizarea alegerilor pe 6 decembrie inseamna crima cu premeditare

Organizarea alegerilor pe 6 decembrie inseamna crima cu premeditare , iar aceasta este o asumare pe care nimeni intr-un stat de drept nu ar trebui sa o faca, a afirmat marti fostul europarlamentar Catalin Ivan, candidat din partea Partidului Ecologist Roman pentru Camera Deputatilor, conform Agerpres.

UPDATE Covid-19: OMS, ingrijorata de o explozie a numarului de cazuri Scolile trebuie sa ramana deschise

Europa se confrunta in prezent cu o explozie a numarului de cazuri de Covid-19 si nu trebuie sa relaxeze eforturile de lupta impotriva pandemiei, a avertizat joi directorul filialei europene a Organizatiei Mondiale a Sanatatii, citat de AFP.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )