Libnet.ro
UNICEF

12:30

Iohannis: Marea Neagra a fost in multe momente o zona fierbinte. Ca parte a regiunii, Romania e acum un pilon de stabilitate, care trebuie sa se foloseasca de avantajele de care dispune (VIDEO)

B1 B1,
Iohannis: Marea Neagra a fost in multe momente o zona fierbinte. Ca parte a regiunii, Romania e acum un pilon de stabilitate, care trebuie sa se foloseasca de avantajele de care dispune (VIDEO)

Ca parte a regiunii Marii Negre, Romania e acum un pilon de stabilitate, democratie si securitate, iar acestea sunt avantaje de care trebuie sa ne folosim pentru a ne consolida prezenta de membru NATO si de. continuă pe B1

Klaus Iohannis, la Ziua Marinei:Marea Neagra a fost, in multe momente istorice, o zona fierbinte /Este un punct cu greutate strategica

Ce se intampla in prezent la Marea Neagra nu mai este o chestiune locala si nu priveste doar un echilibru regional, iar Marea Neagra este un punct cu greutate strategica, a declarat Klaus Iohannis la festivitatea prilejuita de Ziua Marinei Romane, tinuta in Portul Constanta.

Bulgaria respinge ideea flotilei din Marea Neagra

Generalul Mark O. Schissler, vicepresedinte al comitetului militar al NATO, a avut duminca intrevederi la Sofia cu oficialitati bulgare, iar pe agenda discutiilor s-a aflat si o posibila flotila aliata in Marea Neagra, transmite BTA. Generalul american de aviatie se afla intr-o vizita oficiala de trei zile in Bulgaria, la invitatia sefului apararii, generalul Konstantin Popov, potrivit Agerpres.

Alerta de infestare cu E.coli pe litoral! Turistii care folosesc Marea Neagra pe post de toaleta, cauza problemei (VIDEO)

DSP Constanta anunta ca nivelul de infestare cu bacteria in zona Costinesti este aproape de cea maxima admisa. Se pare ca multi turisti transforma marea in toaleta publica, iar de aici si.

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )