Libnet.ro
UNICEF

16:00

Iohannis va participa la sedinta Consiliului Superior al Magistraturii

B1 B1,
Iohannis va participa la sedinta Consiliului Superior al Magistraturii

Consiliul Superior al Magistraturii se intruneste miercuri, la ora 9. 00, pentru a discuta despre ordonanta de urgenta ce modifica legislatia penala. CSM ar fi trebuit sa dea un aviz asupra celei de-a doua. continuă pe B1

Iohannis, la sedinta CSM pentru a discuta ordonanta de marti noapte:Este inadmisibil, un scandal, o bataie de joc / Presedintele a propus sesizarea CCR privind un conflict constitutional intre puterea judecatoreasca si cea executiva

Presedintele Klaus Iohannis a venit miercuri dimineata la sedinta Consiliului Superior al Magistraturii, care a inceput la ora 9. CSM are posibilitatea de a sesiza Curtea Constitutionala in privinta unui conflict de natura constitutionale intre puterea executiva si cea judecatoreasca, carianta ce ar putea fi luata in considerare in aceasta sedinta, au declarat HotNews surse avizate.

Doi ofiteri SRI ar fi participat la o sedinta a Consiliului Superior al Magistraturii, la care s-a discutat despre independenta justitiei (VIDEO)

Dezvaluiri incredibile despre implicarea serviciilor in activitatea justitiei. Doi ofiteri SRI ar fi participat la o sedinta de lucru a unei comisii CSM, in 17 noiembrie 2014. La lucrarile.

Membrii Consiliului Superior al Magistraturii au votat, in unanimitate, sesizarea CCR pentru un conflict intre Justitie si Guvern in cazul adoptarii OUG

Membrii Consiliului Superior al Magistraturii au votat, in unanimitate, sesizarea Curtii Constitutionala pentru a constatat existenta unui conflict intre puteri in cazul adoptarii OUG privind modificarea Codului Penal si al Codului de Procedura Penala.

DNA cere Consiliului Superior al Magistraturii sa ii apere pe procurori de atacurile declansate de trusturile de presa

DNA a lansat un apel catre Consiliul Superior la Magistraturii CSM) pentru a lua o reactie ferma fata de atacurile ce ii tintesc pe procurorii anticoruptie, declansate de trusturile de presa.

Document exploziv. Cum reusea SRI sa aiba toate infomatiile Consiliului Superior al Magistraturii (VIDEO)

Document in exclusivitate prezentat la emisiunea Dosar de Politician. Silviu Manastire a aratat un protocol de colaborare intre DNA si SRI. Prin acest protocol, arata B1 TV, DNA reusea sa adune.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2973 seconds )