Libnet.ro
UNICEF

16:01

Iohannis pleaca intr-o vizita privata in SUA

România Liberă România Liberă,
Iohannis pleaca intr-o vizita privata in SUA

Presedintele ales, Klaus Iohannis, a anuntat, marti, ca va pleca intr-un concediu de cateva zile in Statele Unite ale Americii. continuă pe România Liberă

Iohannis pleaca intr-un concediu in SUA

Presedintele ales, Klaus Iohannis, a anuntat, marti, ca va pleca intr-un concediu de cateva zile in Statele Unite ale Americii.

Klaus Iohannis va efectua o vizita privata in SUA

Presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, va intreprinde, in perioada 4 - 11 decembrie, o vizita privata in Statele Unite ale Americii, informeaza un comunicat de presa remis, marti, Agerpres, de.

Klaus Iohannis va efectua o vizita privata in SUA, in perioada 4-11 decembrie

Presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, va intreprinde, in perioada 4 - 11 decembrie, o vizita privata in Statele Unite ale Americii, informeaza un comunicat de presa al PNL, citat de Agerpres.

Klaus Iohannis merge cateva zile in Statele Unite ale Americii, intr-o vizita privata

Presedintele ales, Klaus Iohannis, a afirmat, marti, intrebat unde isi va petrece concediul, ca va merge cateva zile in Statele Unite ale Americii. in conferinta de presa de la Sbiu, in care si-a anuntat.

Iohannis pleaca intr-un concediu de cateva zile in SUA

Presedintele ales, Klaus Iohannis, a afirmat, azi, raspunzand unei intrebari, ca va pleca intr-un concediu de cateva zile in Statele Unite ale Americii, transmit surse din presa.

Iohannis pleaca de la primaria Sibiului. Presedintele ales isi depune marti demisia

Presedintele ales, Klaus Iohannis, isi va depune, marti, demisia din functia de primar al minicipiului Sibiu, urmand sa faca anuntul la ora 13. 00, in cadrul ultimei intalniri cu presa locala in calitatea sa de primar, conform unor surse oficiale din.

UPDATE. Ministrul de Externe Bogdan Aurescu, intr-o vizita oficiala la Chisinau

Ministrul de Externe Bogdan Aurescu efectueaza, luni, o vizita oficiala la Chisinau, in conditiile in care luni se afla rezultatul votului la alegerile de duminica, conform unui comunicat al MAE, remis redactiei.

Ministrul de Externe Bogdan Aurescu, intr-o vizita oficiala la Chisinau

Ministrul de Externe Bogdan Aurescu efectueaza, luni, o vizita oficiala la Chisinau, in conditiile in care luni se afla rezultatul votului la alegerile de duminica, conform unui comunicat al MAE, remis redactiei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2408 seconds )