Libnet.ro
UNICEF

16:30

Iohannis pleaca intr-un concediu de cateva zile in SUA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Iohannis pleaca intr-un concediu de cateva zile in SUA

Presedintele ales, Klaus Iohannis, a afirmat, azi, raspunzand unei intrebari, ca va pleca intr-un concediu de cateva zile in Statele Unite ale Americii, transmit surse din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Iohannis pleaca intr-un concediu in SUA

Presedintele ales, Klaus Iohannis, a anuntat, marti, ca va pleca intr-un concediu de cateva zile in Statele Unite ale Americii.

Iohannis pleaca intr-o vizita privata in SUA

Presedintele ales, Klaus Iohannis, a anuntat, marti, ca va pleca intr-un concediu de cateva zile in Statele Unite ale Americii.

Klaus Iohannis merge cateva zile in Statele Unite ale Americii, intr-o vizita privata

Presedintele ales, Klaus Iohannis, a afirmat, marti, intrebat unde isi va petrece concediul, ca va merge cateva zile in Statele Unite ale Americii. in conferinta de presa de la Sbiu, in care si-a anuntat.

SUA felicita moldovenii pentru alegerile parlamentare, dar isi exprima ingrijorarea privind excluderea din cursa a partidului Patria cu cateva zile inainte de vot

Statele Unite felicita poporul moldovean pentru alegerile parlamentare de duminica si ii indeamna totodata pe liderii tarii sa actioneze rapid in vederea formarii unui nou guvern, se arata intr-un mesaj transmis de Departamentul de Stat al SUA. Diplomatia americana mentioneaza de asemenea ca impartaseste ingrijorarile exprimate de reprezentantii OSCE cu privire la decizia Comisiei Electorale Centrale din R. Moldova de a exclude un partid din cursa electorala cu doar cateva zile inainte de alegeri.

Iohannis pleaca de la primaria Sibiului. Presedintele ales isi depune marti demisia

Presedintele ales, Klaus Iohannis, isi va depune, marti, demisia din functia de primar al minicipiului Sibiu, urmand sa faca anuntul la ora 13. 00, in cadrul ultimei intalniri cu presa locala in calitatea sa de primar, conform unor surse oficiale din.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )