Libnet.ro
UNICEF

09:30

Iohannis: Ponta a plecat pe cont propriu in statele arabe. M-a informat dupa vizita despre discutiile senzationale avute (VIDEO)

B1 B1,
Iohannis: Ponta a plecat pe cont propriu in statele arabe. M-a informat dupa vizita despre discutiile senzationale avute (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a facut, vineri, precizari cu privire la intalnirile pe care le are cu premierul Victor Ponta. Seful statului a declarat ca nu are consultari saptamanare cu primul ministru ,. continuă pe B1

Iohannis: Ponta a plecat in turneul din statele arabe pe cont propriu, fara sa discute cu mine

ACTUALIZARE 13:45 Iohannis: Relatia cu Ponta este una institutionala, cu sincope de rigoare * Modificarile propuse la Codul Penal in Parlament sunt neavenite, am o parere foarte proasta * Guvernul a pregatit prost implementarea cardului de sanatate Presedintele Klaus Iohannis a declarat, azi in conferinta de presa sustinuta dupa deplasarea acestuia in Polonia, ca in momentul de fata nu are consultari saptamanale cu premierul Victor Ponta, ci consultari in formate politice, precizand ca este o relatie institutionala, cu sincopele de rigoare dar si cu unele parti bune.

Klaus Iohannis, ATAC la Ponta: Premierul a plecat in turneul din statele arabe pe cont propriu, nu a discutat cu mine

Klaus Iohannis, presedintele Romanie, a declarat, vineri, la intoarcea din Polonia ca premierul Victor Ponta a plecat pe cont propriu in turneul pe care le-a efectuat in mai multe state arabe, si ca nu a discutat cu el in prealabil, adaugand ca acesta l-a informat cand a revenit in tara ca a avut niste discutii senzationale.

Klaus Iohannis critica modul in care a inteles domnul Ponta ca se face politica externa: Primul ministru Victor Ponta a plecat pe cont propriu in vizita in tarile arabe. Este o metoda inedita, fiecare de capul lui

Presedintele Klaus Iohannis a criticat, vineri, la intoarcerea dintr-o vizita de doua zile in Polonia, modul in care a inteles domnul Ponta ca se face politica externa: Primul ministru Victor Ponta a plecat pe cont propriu, nu a discutat cu mine in prealabil despre vizita in statele arabe. M-a informat la intoarcere ca a avut discutii foarte bune. Este o metoda inedita de a face politica externa, fiecare de capul lui, a afirmat seful statului, raspunzand intrebarii unu jurnalist pe aceasta tema.

Discutii Iohannis-Ponta despre noi ambasadori. Daca Plesu va fi propus pentru Paris, accept fara ezitare

Premierul Victor Ponta ar putea avea din nou discutii, miercuri, cu presedintele Klaus Iohannis pe tema numirii de noi ambasadori in tarile in care, in acest an, mandatul actualilor sefi ai reprezentantelor.

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )