Libnet.ro
UNICEF

05:00

Iohannis a promulgat Legea pentru motivarea financiara a personalului APIA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Iohannis a promulgat Legea pentru motivarea financiara a personalului APIA

Presedintele Klaus Iohannis a semnat azi decretul de promulgare a Legii pentru aprobarea Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 78/2014 privind modificarea art. VII din OUG nr. 107/2013 pentru stabilirea unor masuri bugetare. Actul normativ stabileste cadrul legislativ pentru motivarea financiara a personalului Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA). continuă pe Ziarul Bursa

A fost promulgata Legea pentru motivarea financiara a personalului APIA

Presedintele Klaus Iohannis a semnat azi decretul de promulgare a Legii pentru aprobarea Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 78/2014 privind modificarea art. VII din OUG nr. 107/2013 pentru stabilirea unor masuri bugetare. Actul normativ stabileste cadrul legislativ pentru motivarea financiara a personalului Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA).

Iohannis a promulgat legea privind fortele MApN pentru NATO

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, astazi, decretul de promulgare a Legii pentru modificarea si completarea Legii nr. 346/2006 privind organizarea si functionarea Ministerului Apararii Nationale MApN), care prevede constituirea unor structuri de conducere si de forte ce vor fi puse la dispozitia NATO pentru indeplinirea misiunilor specifice, informeaza Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis a promulgat legea prin care MApN poate constitui structuri de conducere si de forte care sa fie puse la dispozitia NATO

Legea care prevede ca ministerul Apararii Nationale poate constitui structuri de conducere si de forte care sa fie puse la dispozitia NATO a fost promulgata joi de presedintele Klaus Iohannis, potrivit unui.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )