Libnet.ro
UNICEF

23:00

Iohannis, reactie dura dupa ce senatorii au respins cererea de urmarire penala a lui Corlatean: Obstructionarea Justitiei nu poate fi acceptabila

B1 B1,
Iohannis, reactie dura dupa ce senatorii au respins cererea de urmarire penala a lui Corlatean: Obstructionarea Justitiei nu poate fi acceptabila

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis reactioneaza dur dupa ce senatorii au respins cererea DNA de urmarire penala a fostului ministru de Externe Titus Corlatean dupa episodul alegerilor prezidentiale din. continuă pe B1

Ion Cristoiu, reactie dura dupa esecul Nationalei de la EURO: Meciul Romania Albania vazut de babuini. Dupa arbitru, un nou vinovat de serviciu Antrenorul!

Jurnalistul Ion Cristoiu vorbeste in Gandul de marti de pe blogul personal despre rezultatele Nationalei Romaniei la Campionatul European din Franta. Primul meci l-am.

Corlatean scapa de urmarire penala in Dosarul Diaspora. Senatorii AU RESPINS cererea DNA. Iohannis CRITICA votul din Senat. Ce spune Corlatean

Senatorul PSD Titus Corlatean a afirmat ca respinge orice acuzatie care ii este adusa de DNA in dosarul Vot Diaspora 2014, privind indeplinirea in mod defectuos a atributiilor de serviciu sau incercarea de a impiedica cetatenii Romaniei sa voteze la alegerile prezidentiale.

Nu ramanem cu nimic dupa acest turneu final, poate doar cu o dezamagire. Mircea Sandu, reactie dura fata de Nationala

Mircea Sandu, fostul presedinte al Federatiei Romane de Fotbal a avut o reactie acida in urma esecului Nationalei. El este sceptic in ceea ce priveste o revenire a Echipei de Fotbal a.

Domnule general, sa va fie rusine!. Reactie dura a unui mare club din Romania dupa infrangerea cu Albania de la EURO (FOTO)

Prestatia lipsita de valoare, de ambitie si de daruire a elevilor lui Anghel Iordanescu a fost taxata dur de presa, de suporteri si chiar de un club important din Romania. Dupa ce Nationala a fost.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )