Libnet.ro
UNICEF

09:30

Iohannis: Reducerea temporara a CAS este o electorata pentru mediul de afaceri

România Liberă România Liberă,
Iohannis: Reducerea temporara a CAS este o electorata pentru mediul de afaceri

Reducerea temporara a CAS este o electorata pentru mediul de afaceri, iar Victor Ponta demonstreaza tuturor ca singurul model economic pe care il utilizeaza este castigul electoral, a declarat, joi, presedintele interimar al PNL, Klaus Iohannis, potrivit Mediafax. continuă pe România Liberă

Klaus Iohannis: Guvernul Ponta anunta electorata pentru mediul de afaceri

Reducerea temporara a CAS nu poate fi altceva decat o electorata pentru mediul de afaceri. Suntem indreptatiti insa sa consideram ca amanarea acestei masuri, vreme de un an si jumatate, a facut parte din strategia electorala a Guvernului Ponta, care acum, cand se apropie alegerile prezidentiale, doreste sa arate romanilor ca ii pasa si de clasa antreprenoriala si de locurile de munca, declara Klaus Iohannis intr-un comunicat.

Dilma Rousseff: Brazilia este pregatita pentru Cupa Mondiala

Brazilia este pregatita pentru Cupa Mondiala, sustine presedintele tarii, Dilma Rousseff, indemnandu-si in acelasi timp compatriotii sa ramana optimisti in privinta succesului.

Battlefield Hardline Closed Beta este disponibil pentru PC si PS4

Battlefield Hardline a fost anuntat mai devreme pentru data de 21 octombrieinsa daca nu doriti sa asteptati atat de mult aveti noroc pentru ca EA a anuntat disponibilitatea programului Closed Beta. Battlefield Hardline Closed Beta este disponibil pentru un numar limitat de utilizatori de pe platformele PS4 si PC asa ca daca vreti sa prindeti unul din aceste loc-uri va recomand sa mergeti pe pagina oficiala de inscriere, lasati detaliile acolo iar eu va tin pumnii in speranta ca veti [].

Oprescu, Alpha Bank: Un venit de 1,3 ori salariul mediu este suficient pentru a finanta un apartament de 60 mp

Scaderea preturilor la imobile si reducerea dobanzilor permit in prezent unui roman cu un venit de 1,3 ori salariul mediu net sa acceseze un credit pentru cumpararea unui apartament de 60 de metri patrati, in timp ce in 2008 raportul era de 2,8 ori salariul mediu, potrivit calculelor Alpha Bank, citate de Mediafax. Alpha Bank a calculat de mai bine de zece ani raportul dintre venitul minim necesar pentru incadrarea in serviciul datoriei aferent unui credit pentru un apartament de doua camere si nivelul salariului mediu net pe economie.

Reactia FAN Courier la tranzactia momentului in curierat: Achizitia Urgent Curier este importanta pentru piata locala de profil

FAN Courier, cea mai mare companie privata de curierat din Romania, cu afaceri de peste 60 de milioane de euro anul trecut, a tinut sa felicite fondul de investitii Abris Capital Partners pentru cea mai recenta achizitie de pe piata de curierat din.

Presedinta Braziliei, Dilma Rousseff, spune ca tara pe care o conduce este pregatita pentru debutul turneului final al Cupei Mondiale

Presedinta Braziliei Dilma Rousseff spune ca statul pe care il conduce este pregatit pe toate planurile pentru ca turneul final al Cupei Mondiale sa debuteze joi. Acesta a subliniat ca pesimistii au fost in.

Presedinta Braziliei, Dilma Rousseff, spune ca tara pe care o conduce este pregatita pentru debutul turneului final al Cupei Mondiale

Presedinta Braziliei Dilma Rousseff spune ca statul pe care il conduce este pregatit pe toate planurile pentru ca turneul final al Cupei Mondiale sa debuteze joi. Acesta a subliniat ca pesimistii au fost in.

Brazilia este pregatita pentru Cupa Mondiala

Presedinta Braziliei, Dilma Rousseff, a trebuit sa faca o declaratie in care sa reafirme ca tara sa este gata atat pe teren cat si in afara acestuia sa gazduiasca in conditii optime Cupa Mondiala de Fotbal 2014, care incepe joi si tine pana pe 13 iulie. Cuvintele sale sunt asemantoare cu cele pe care Vladimir Putin a fost fortat sa le spuna din partea Rusiei, inainte de Jocurile Olimpice de la Sochi, atunci cand presa straina, la fel ca si acum in cazul Braziliei, incearca sa denigreze tarile din afara cartelului organizatoare ale unor competitii mondiale de anvergura.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )