Libnet.ro
UNICEF

22:00

Iohannis: Romania poate primi 1.785 de refugiati. Comisia Europeana nu a avansat nicio cifra in privinta cotelor de distribuire a imigrantilor. Cifrele aparute in presa sunt speculatii

B1 B1,
Iohannis: Romania poate primi 1.785 de refugiati. Comisia Europeana nu a avansat nicio cifra in privinta cotelor de distribuire a imigrantilor. Cifrele aparute in presa sunt speculatii

Presedintele Klaus Iohannis a declarat in cadrul unei conferinte ca pozitia oficiala a Romaniei in cadrul Uniunii Europene este aceea de sustinere a cotelor voluntare, nu obligatorii, in privinta. continuă pe B1

Iohannis: Romania poate primi 1.785 de refugiati. Comisia Europeana nu a avansat nicio cifra in privinta cotelor de distribuire a imigrantilor. Cifrele aparute in presa sunt speculatii (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat in cadrul unei conferinte ca pozitia oficiala a Romaniei in cadrul Uniunii Europene este aceea de sustinere a cotelor voluntare, nu obligatorii, in privinta.

Victor Ponta: Romania poate primi 1.500 de refugiati. Vrem sa fim solidari cu tarile europene la obligatii, dar si la drepturi (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca, in acest moment, Romania poate primi 1. 500 de imigranti. De asemenea, Ponta a mai explicat ca doreste ca Romania sa fie solidara cu tarile europene la obligatii, dar.

Liviu Dragnea nu e sigur ca Romania poate primi migranti

Liderul PSD Liviu Dragnea pune la indoiala capacitatea Romaniei de a primi o parte din migrantii de la Budapesta. Presedintele interimar al PSD vrea sa-l convoce luni, pe Ministrul Afacerilor Externe,.

Colectarea de TVA a crescut, dar Romania este tot la coada clasamentului UE, acuza Comisia Europeana

Romania a imbunatatit rata de colectare a TVA in 2013, insa a pierdut 8,3 miliarde de euro din TVA necolectat, diferenta dintre veniturile teoretice si cele obtinute de stat, suma reprezentand un procentaj de 41,1%, cel mai ridicat din Uniunea Europeana.

Ponta: Romania nu poate primi mai mult de 1.500 de refugiati. Ce va decide CSAT

Victor Ponta a declarat ca sedinta CSAT in care se va discuta despre criza refugiatilor va avea loc saptamana viitoare, cand se va decide asupra cotei de refugiati, adaugand ca, in opinia sa, Romania nu poate accepta mai mult decat capacitatea sa de 1. 500 de locuri, .

Ponta: Azi, Romania nu poate primi mai mult de 1.500 de refugiati. CSAT decide

Victor Ponta a declarat, luni, ca sedinta CSAT in care se va discuta despre criza refugiatilor va avea loc, cel mai probabil, saptamana viitoare, cand se va decide si asupra cotei de refugiati pe care Romania.

Comisia Europeana va propune Romaniei sa gazduiasca 4.646 de refugiati

Comisia Europeana va propune Romaniei sa gazduiasca 4. 646 de refugiati, conform unui plan intocmit de oficialii de la Bruxelles, care prevede repartizarea unui nou contingent de 120. 000 de imigranti in statele membre ale Uniunii Europene, relateaza Le.

in Romania poate sa apara oricand un atac terorist

Fostul presedinte Traian Basescu a afirmat vineri, intr-o emisiune televizata, ca in Romania poate sa aiba loc oricand un act terorist, cu referire la valul de imigranti cu care se confrunta Europa, el adaugand ca printre refugiati pot fi infiltrati si teroristi, informeaza Agerpres. in Romania poate sa apara oricand un act terorist. Eu va spun ca nu exista serviciu secret in Europa sau in lume . ) care sa poata garanta ca un procent din miile, zecile de mii de oameni care vin din Africa si din Orientul Mijlociu si din Afganistan si din Irak nu sunt finantati sa vina chiar de Statul Islamic.

Comisia Europeana deblocheaza 500 de milioane de euro pentru fermieri

Comisia Europeana a anuntat astazi un pachet de sprijin in valoare de 500 de milioane de euro pentru a-i sprijini pe fermieri, in special pentru producatorii de lapte, cu ocazia consiliului ministrilor Agriculturii convocat la Bruxelles pentru a raspunde la criza prin care trece in prezent sectorul agricol, transmite AFP.

Traian Basescu, despre criza imigrantilor: Romania poate sa spuna NU

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, a declarat, joi seara ca Romania poate sa spuna nu in ceea ce priveste criza imigrantilor cu care se confrunta Uniunea Europeana in prezent.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2429 seconds )