Libnet.ro
UNICEF

22:00

Iohannis si sotia sa participa la dineul organizat de ziua Principesei Margareta

România Liberă România Liberă,
Iohannis si sotia sa participa la dineul organizat de ziua Principesei Margareta

Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen Iohannis, vor participa, miercuri seara, la un dineu oficial organizat de Familia Regala, cu ocazia zilei de nastere a Principesei Margareta, informeaza Administratia Prezidentiala. continuă pe România Liberă

Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa vor participa la dineul organizat de ziua Principesei Margareta

Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen Iohannis, vor participa, la invitatia Familiei Regale, la dineul oficial care va avea loc, miercuri seara, la Castelul Peles, cu ocazia zilei de nastere a.

Klaus Iohannis, invitat la dineul dat in cinstea zilei de nastere a Principesei Margareta: Este primul presedinte care participa la un dineu la Castelul Peles

Presedintele Klaus Iohannis si prima-doamna a Romaniei, Carmen Iohannis, vor lua parte, maine seara, la invitatia Familiei Regale, la un dineu oficial care va avea loc la Castelul Peles, Sinaia, cu ocazia zilei de nastere a Principesei Margareta.

FOTO. O scoala din Cluj a intrat sub patronajul Principesei Margareta

Institutia de invatamant Transylvania College. The Cambridge International School din Cluj, a intrat sub patronajul Principesei Margareta a Romaniei.

Iohannis va participa luni la bilantul activitatii MAI

Presedintele Klaus Iohannis va participa luni la prezentarea activitatii Ministerului Afacerilor Interne condus de Gabriel Oprea, potrivit unui comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale. in programul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )